Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lliurades les Banderes Blaves de Qualitat Mediambiental 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2017 08:13:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo de bandera blavaLliurades les Banderes Blaves de Qualitat Mediambiental 2017

Les tres principals zones de bany de Blanes i el port esportiu del Club Vela han revalidat el prestigiat guardó que ha lliurat aquest divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull

El Port de Palamós ha estat enguany l’escenari que ha allotjat l’acte de lliurament del distintiu ‘Banderes Blaves’ a 95 platges i portes esportius catalans, en un acte que ha encapçalat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Un any més, Blanes ha revalidat el prestigiat guardó en les tres principals zones de bany de la vila: la Platja Central, la Platja de S’Abanell i la platja de Sant Francesc, més coneguda com Cala Bona. També ha aconseguit un any la distinció el port esportiu del Club Vela Blanes.


El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat,
acompanyat dels representants dels diferents ajuntaments i ports guardonats
El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, s’ha encarregat de recollir aquestes distincions de mans del conseller Rull. Les Banderes Blaves són un segell de qualitat que atorga un tribunal internacional de la FEE, la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, ADEAC, que gestiona la campanya a l’estat espanyol.

Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima de serveis, la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel·lent gestió ambiental. L’obtenció d’aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners i el control i inspecció que s’efectua del medi hídric.

Durant l’estiu de 2016, el 94% de les zones de bany litorals han obtingut una qualitat microbiològica de l’aigua excel·lent, el 5% ha obtingut la classificació de bona, mentre que l’1% restant ha sigut suficient, sense que s’hagi registrat cap platja amb qualificació deficient, segons el balanç de final de temporada de bany dut a terme per l’ACA.Data de realització: 06/02/2017 | Data de la darrera actualització: 06/02/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300