Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la 5a Fira del Vehicle d’Ocasió del 2 al 4 de juny, amb 180 vehicles exposats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2017 08:01:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca la 5a Fira del Vehicle d’Ocasió del 2 al 4 de juny, amb 180 vehicles exposats

La mostra es podrà visitar durant tot el cap de setmana de 10 h del matí fins les 20 h del vespre, i s’ha avançat tres mesos respecte anteriors edicions per aprofitar l’inici del bon temps

Aquesta tarda de divendres s’ha posat en marxa la 5a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes, que es podrà visitar durant tot el cap de setmana, del 2 al 4 de juny, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports. Fins ara, aquest esdeveniment s’havia fet pràcticament a finals d’estiu, poc abans de començar la tardor. La principal novetat d’enguany és que s’ha avançat tres mesos respecte les quatre anteriors edicions.


Fira de Vehicles d'Ocasió 2017
S’ha fet amb l’objectiu d’aprofitar l’inici del bon temps i la proximitat de les vacances que, per a moltes famílies, començaran d’aquí a un mes, un cop hagi acabat el curs escolar. Fins ara, l’experiència s’havia emplaçat durant la segona quinzena de setembre i, tot i que des de l’organització la valoració és plenament positiva, s’ha decidit fer aquest tomb per atraure encara més visitants.

Un altre factor per haver triat precisament aquest cap de setmana és que esdevindrà un pont per a molts ciutadans de Girona i Barcelona, atès que el dilluns 5 de juny serà festiu en diverses localitats de les dues demarcacions. És precisament el públic d’aquest territori qui s’ha comprovat en les darreres edicions que s’acosta a la mostra per cercar un vehicle, a banda dels blanencs i blanenques que tenen l’oportunitat de firar-se sense moure’s de casa.


Inauguració Oficial - D'esquerra a dreta: Josep Juanola,
Dafne Galvany i Pepa Celaya
Poc després de la posada en marxa de la fira ha tingut lloc la inauguració, que han encapçalat la regidora de Promoció de la Ciutat, Dafne Galvany, i la tinenta d’alcalde Pepa Celaya, acompanyades de Josep Juanola en representació de CORVE, l’Associació d’Empresaris del Comerç i Reparació d’Automoció a comarques gironines. També han participat en l’acte inaugural representants de les 8 empreses concessionàries que exposen vehicles.

Més de 180 vehicles exposats

En aquesta cinquena edició hi ha més de 180 vehicles exposats, corresponents a 14 marques representades. Els visitants poden trobar models de vehicles que inclouen els principals segments a tenir en compte com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, 4 x 4, monovolums i una extensa varietat que es pot adaptar a les necessitats de tots els qui estan pensant en l’adquisició d’un vehicle que compta amb totes les garanties a un preu d’ocasió.


Les empreses concessionàries de vehicles que tenen la seva seu a Blanes, així com en d’altres municipis de la seva àrea d’influència, són: Garatge Plana, Automoció i Serveis del Nordest, Lesseps Motor, Autobrava, Àngel Blanch, Maresmovil, Covesa i Autopodium. Totes elles avalen amb la seva experiència i trajectòria que tots els vehicles en exposició tenen totes les garanties, amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió.

Una Fira per visitar amb tota la Família

Si bé el principal objectiu de la 5a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes és trobar aquell cotxe o furgoneta que s’adapti a les necessitats que es té, cal dir que en el recinte firal tothom pot trobar-hi d’altres al·licients. Del què es tracta, és que ningú que la visiti, tingui l’edat que tingui, s’hi avorreixi. Pensant sobretot en el públic familiar, des de l’organització s’han inclòs dos altres al·licients pensats, sobretot, per als més petits i joves de la casa.


Part del recinte firal està ocupat per una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes. Hi poden pujar gratuïtament nens i nenes de 5 a 8 anys d’edat, i funciona de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. D’altra banda, i com a novetat, s’ha incorporat enguany una Ludoteca Infantil de 225 m2 amb 15 jocs tradicionals de format gegant. Es pot practicar tir de punteria, jugar al dominó o al 3 en ratlla, etc.


La mostra està organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, i actualment és la més gran d’aquestes característiques que es fa en aquest territori, entre Girona i Barcelona. Després de la jornada inaugural d’avui divendres, La 5a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes continuarà al llarg de tot el cap de setmana, 3 i 4 de juny. Tant dissabte com diumenge la mostra estarà en marxa des de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre tots dos dies.Data de realització: 06/02/2017 | Data de la darrera actualització: 06/02/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300