Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Minut de silenci a Blanes en senyal de dol per les víctimes dels atemptats terroristes a Londres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2017 01:25:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CRESPÓ NEGREMinut de silenci a Blanes en senyal de dol per les víctimes dels atemptats terroristes a Londres

L’Ajuntament de Blanes ha convocat avui al migdia una concentració en senyal de dol davant l’edifici consistorial, així com a la resta de dependències municipals

La població de Blanes s’ha sumat avui dilluns als actes i senyals de dol que s’estan mostrant arreu del món per solidaritzar-se amb el dolor que s’està patint a Londres pels atemptats terroristes simultanis comesos durant el passat cap de setmana, la nit de dissabte. A les 12 del migdia, diverses persones s’han concentrat davant l’edifici consistorial i han mantingut un minut de silenci, trencat pels aplaudiments espontanis amb què ha finalitzat l’acte simbòlic.


Aplaudiment final Concentració
La concentració l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores, així com de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Blanes i ciutadans que també s’han volgut afegir en aquesta mostra de suport. La convocatòria feta des del consistori també s’ha fet extensiva a tota la plantilla de treballadors del consistori perquè tothom qui volgués es concentrés a la mateixa hora davant les respectives dependències municipals que hi ha arreu de la població.


Al centre de la imatge l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez,
amb la regidora Marian Anguita
D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Blanes s’ha volgut expressar la solidaritat envers el poble londinenc, transmetent-los el condol pels atemptats terroristes simultanis comesos dissabte a la nit al centre de la ciutat, concretament al pont de Londres i al mercat de Borough. L’atac ha deixat 7 víctimes mortals i 48 ferits, 21 dels quals segueixen en estat crític.

Data de realització: 06/05/2017 | Data de la darrera actualització: 06/05/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300