Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Grup Literari Cornèlia Abril presentarà a la Biblioteca de Blanes el recull de relats ‘Si es fa fosc’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2017 07:28:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Grup Literari Cornèlia Abril presentarà a la Biblioteca de Blanes el recull de relats ‘Si es fa fosc’

L’acte tindrà lloc el dimarts 13 de juny a 2/4 de 8 del vespre, i anirà a càrrec de les autores, que comptaran amb la col·laboració especial del Grup de Teatre El Mirall

La Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes allotjarà aquest proper dimarts 13 de juny la presentació del recull de relats ‘Si es fa fosc’, del Grup Literari Cornèlia Abril. Es tracta de la segona creació del col·lectiu format per les escriptores Sílvia Armangué, Montserrat Medalla, Matilde Nuri, Pepa Bagaria, Mercè Bagaria i Maria Cirera, acompanyades de l’artista visual Carmen Sanzsoto.


Les integrants del Grup Literari Cornèlia Abril
Seran elles qui s’encarregaran de presentar el seu propi treball al costat d’Òscar Esquerda, d’Ònix Editors, que ha publicat ‘Si es fa fosc’. L’acte, que començarà a 2/4 de 8 del vespre, també comptarà amb la col·laboració especial del Grup de Teatre El Mirall, que participarà amb els actors i actrius Eva Ariza, Carme Rodríguez, Paula Tomé i Josep Alum.

‘Si es fa fosc’, sis històries que tenen en comú algun tipus de manies

Amb pròleg d’Olga Xirinacs, ‘Si es fa fosc’ és el segon llibre que publica el Grup Literari Cornèlia Abril. Compta amb les il·lustracions i un poema de Carmen Sanzsoto, així com amb sis històries que giren al voltant d’algun tipus de dèries, allò que s’amaga a la part oculta de la ment: des de manies inofensives fins a deliris mentals o paranoies perilloses. També hi ha espai per trobar ironia, humor, amor i personatges peculiars.


El polièdric Grup Literari Cornèlia Abril o, si es prefereix, les diverses cornèlies que formen aquest col·lectiu barreja temperaments diferents units aquí per un mateix objectiu: interrogar-se per aquells instants de la vida que poden acabar recloent una persona de per vida, o bé donar-li la clau per assolir la llibertat més absoluta. Són sis vivències complexes i un poema amb il·lustracions en blanc i negre que fan seves les paraules del poeta Juan Gelman: “Narrant la nostra obscuritat es veu clarament la vida”, l’objectiu primordial del recull.
Data de realització: 06/08/2017 | Data de la darrera actualització: 06/08/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300