Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes enceta musicalment l’estiu amb un concert del grup ‘4Gami’, de l’Oh Happy Day, al Santuari del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2017 05:02:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obreria del vilarBlanes enceta musicalment l’estiu amb un concert del grup ‘4Gami’, de l’Oh Happy Day, al Santuari del Vilar

L’actuació va tenir lloc la nit de dissabte, organitzada per l’Obreria del Vilar per segon any consecutiu, i es va plantejar com una vetllada lúdica-cultural en un entorn molt especial

Per segon any consecutiu, l’Obreria del Vilar ha recuperat la tradició d’organitzar actuacions musicals a la fresca que fa uns anys havien esdevingut en tota una tradició, acollida al porxo del centenari santuari blanenc, enmig de la natura. Aquest 2017 l’esdeveniment s’ha avançat quinze dies respecte l’any passat, i va tenir lloc la nit d’aquest passat dissabte, emmarcat en una lluna plena que va contribuir a què la vetllada fos encara més especial del què ja ho era per mèrits propis.


Concert al Santuari del Vilar amb el '4GAMI' - Fotografies: Aitor Roger
Una vuitantena de persones van assistir a la sessió musical, que va comptar amb uns convidats d’excepció. Es tractava del grup ‘4Gami’, que s’han fet darrerament encara més coneguts pel seu pas com a concursants al programa televisiu de TV3 ‘Oh Happy Day’, un espai que compta amb una legió de fans. Els cantants van oferir al privilegiat públic assistent un repertori molt especial.

Abans que comencés la sessió musical, es va oferir un refrigeri a base de pa amb tomàquet i pernil acompanyat amb cava, a benefici del Santuari del Vilar. Després va arribar el moment de gaudir d’un concert intimista on l’entorn del porxo del Vilar i la màgica ambientació que es va crear van contribuir a que la vetllada fos certament per recordar.


Per organitzar l’esdeveniment, l’Obreria del Vilar ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, el Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud, i els establiments Can Saura i Papereria Bitlloch, on es va fer la venda d’entrades anticipada. D’altra banda, el públic que no comptava amb vehicle privat per poder arribar fins el Santuari del Vilar, va poder disposar d’un servei d’autocar gratuït, a càrrec del consistori blanenc.

4Gami, quatre veus gironines que encomanen la seva estimació pel cant

Els 4Gami són quatre amics de terres gironines, dos noies i dos nois amb ganes de menjar-se el món que sorprenen i encomanen l’estimació que senten pel cant a tots els espectadors. La música els ha unit i els ha fet esdevenir en família, amb una complicitat i talent que no passen desapercebuts per ningú.


Està format per Albert Muñoz, Míriam Trias, Gemma González i Iago Garcia. Tots quatre volten la vintena, i són nascuts a Girona, Cassà i Hostalric. La seva participació al concurs de cant televisiu ‘Oh Happy Day’ els va fer encara més coneguts i apreciats pel públic proper i pel televisiu. Canten a capella, i això fa que la seva sonoritat sigui encara més agraïda, nua d’acompanyaments d’instruments.


A la sessió musical nocturna que van oferir ahir al vespre al Santuari del Vilar de Blanes no es van limitar a un sol estil musical. Així, els espectadors, entregats a ells des d’un principi, van poder aplaudir temes com ara ‘Lola la Tavernera’, ‘Laudate Dominum’, ‘My Way’, ‘Mr Sandman’, ‘El canó de Palamós’, i conegudes cançons dels anys 60: ‘Mr Sandman’, que van popularitzar ‘The Chordettes’, i ‘Barbara Anne’, dels Beach Boys, entre d’altres.Data de realització: 06/11/2017 | Data de la darrera actualització: 06/11/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300