Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gelida passa el relleu a Blanes perquè el 2018 sigui la seu de l’Aplec Anual de Penyes del RCD Espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2017 09:40:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PenyaEspanyolGelida passa el relleu a Blanes perquè el 2018 sigui la seu de l’Aplec Anual de Penyes del RCD Espanyol

Una representació de la penya blanc-i-blava de Blanes va assistir el cap de setmana a Gelida per participar en l’aplec, que ha comptat amb l’assistència de més de 1.200 persones

La ciutat de Blanes ja és oficialment la seu que allotjarà l’any 2018 el 28è Aplec Internacional Anual de Penyes del RCD Espanyol. Així és després que en la trobada d’aquest any 2017, que es va allotjar el passat cap de setmana a Gelida (Alt Penedès), va rebre el testimoni que l’acredita com a futura ciutat acollidora. El plat fort de la celebració, que es va allargar durant tres dies, va tenir lloc diumenge, una jornada que es va encetar amb un esmorzar i música de xaranga per animar l’esdeveniment.


Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Gelida - Fotografies: Ramon Luís
El matí lúdic i cultural per a tots els assistents, amb inflables per a la canalla, es va completar amb la projecció d’un vídeo sobre el RCD Espanyol, i amb una visita al Centre d’Interpretació del Castell de Gelida, entre d’altres propostes. Al migdia les penyes es van concentrar a la Plaça de l’Església, on Ander Mirambell, el pilot olímpic català d’skeleton –trineu simple-, seguidor del RCD Espanyol, va fer un pregó de festa reblat amb un dinar de germanor amb 850 assistents que es va allotjar al pavelló poliesportiu de Gelida.


En total, van participar en la trobada internacional de Gelida 1.200 pericos i 72 penyes d’arreu del món per gaudir d’aquest gran espectacle blanc-i-blau. Va ser al final de l’aplec quan es va passar el relleu a Blanes perquè l’any vinent sigui la propera seu de l’Aplec de Penyes Blanc-i-Blaves. Per rebre com cal aquest testimoni, es va desplaçar a Gelida una nodrida representació de la penya de Blanes.


Parlament 1er tinent d'alcalde de Blanes, Quim Torrecillas
La va encapçalar el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes –i periquito declarat-, Quim Torrecillas, així com el president de la penya blanenca, Ramon Luis. Per part del RCD Espanyol va assistir el vicepresident Carlos García Pont, el conseller delegat Ramon Robert, el director de coordinació de gestió i negoci, Mao Ye Wu, i el director de comunicació, Xavi Salvatella. Per part de la Federació Catalana de Penyes, va assistir una representació encapçalada per la seva presidenta, Araceli Pérez.


Parlament president Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis
La Penya Blanc-i-Blava de Blanes, comptant amb el suport del realitzador barceloní Manel Cuesta, ha protagonitzat un vídeo per donar la benvinguda a tots els pericos que vindran l’any vinent a l’aplec, convidant-los a veure en imatge els principals atractius de la vila que podran gaudir en viu i en directe l’any vinent:
https://youtu.be/unYjMmK5jAs

Data de realització: 06/13/2017 | Data de la darrera actualització: 06/13/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300