Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà per primera vegada un campus d’estiu de Girona FC del 3 al 28 de juliol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2017 05:45:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà per primera vegada un campus d’estiu de Girona FC del 3 al 28 de juliol

Avui al migdia el president del club gironí, Delfí Geli, i l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, han estretat els llaços de col·laboració durant una trobada que ha tingut lloc a l’Ajuntament

Blanes ha estat i és un municipi que compta amb un gran nombre de practicants de diverses disciplines esportives. Una d’elles és el futbol, que al llarg de la història ha comptat amb destacades figures que han dut el nom del municipi a nivell internacional. Justament pensant en els nois i noies que volen perfeccionar aquest esport, el Girona Futbol Club organitzarà per primera vegada en aquest municipi un Campus d’Estiu.


D'esquerra a dreta: Jordi Guerrero, Delfí Geli, Miquel Lupiáñez i Carles Planchart
L’activitat tindrà lloc del 3 al 28 de juliol a la Ciutat Esportiva Blanes, i per parlar-ne avui al migdia s’han trobat a l’Ajuntament d’aquesta localitat l’alcalde de la vila, Miquel Lupiáñez, i el president del Girona FC, Delfí Geli. Els han acompanyat els dos directors tècnics esportius que s’encarreguen del campus: Carles Planchart, entrenador assistent del Manchester City, i Jordi Guerrero, segon entrenador del Girona.

Campus d’Estiu FC Girona: una oportunitat per gaudir i perfeccionar

L’objectiu del Campus d’Estiu del Girona FC és que els nois i noies de 5 a 16 anys puguin gaudir de l’aprenentatge i millora del futbol, tant de manera individual com col·lectiva, alhora que duen a terme altres activitats de caire més lúdic, com ara anar a la piscina, practicar Futtoc, TocBall, 3x3, sortejos, etc. Aquest és el primer cop que el campus de l’equip gironí traspassa fronteres.


Hi ha diverses opcions, de manera que qui vulgui participar al campus que es farà a la Ciutat Esportiva pot inscriure’s entre una i quatre setmanes, amb la possibilitat de poder-ho fer de 9 a 13 h o bé de 9 a 17 h. També s’han previst descomptes en el cas que els nois i noies siguin del futbol base del Club Esportiu Blanes, o bé que un o dos germans seus estiguin igualment inscrits.

Xerrada Informativa del Campus a la Biblioteca Comarcal

Per donar tota la informació necessària que cal tenir en compte a l’hora de participar en el Campus d’Estiu del Girona FC, aquest dimecres 21 de juny a les 7 de la tarda s’ha programat una Xerrada Informativa. L’acte s’allotjarà a la Biblioteca Comarcal de Blanes, i tothom qui vulgui podrà assistir-hi per preguntar els aspectes que vulgui resoldre.


Es tracta que hi assisteixin tant els jugadors i jugadores inscrits com els pares i mares que tenen els seus respectius fills apuntats al campus, així com tots aquells qui estiguin interessats i vulguin obtenir més detalls. Per a més informació: http://www.gironafc.cat/campus-girona-fc-2017/campus-17-girona-fc-blanes
Data de realització: 06/20/2017 | Data de la darrera actualització: 06/20/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300