Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurà dissabte la 15a Festa dels Contes de Sant Joan d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2017 01:42:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ContesSantJoanBlanes viurà dissabte la 15a Festa dels Contes de Sant Joan d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació

Diversos narradors i rondallaires s’encarregaran de fer passar una estona entretinguda a la canalla, en una vetllada que tindrà lloc el 24 de juny a les 7 de la tarda al Jardí Botànic Marimurtra

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan Blanes allotjarà un acte que ja s’ha instal·lat per dret propi el 24 de juny de cada any. Es tracta dels Contes de Sant Joan, que organitza Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació a partir de les 7 de la tarda al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra.


Contes de Sant Joan 2016
La Fundació Carl Faust, gestora del paratge, col·labora per cinquè any consecutiu amb l’entrada gratuïta per a tots els espectadors. Aquesta vegada l’esdeveniment compleix una data assenyalada, la 15a edició, i preveu que hi hagi algunes sorpreses inesperades perquè les gaudeixin tots els assistents, petits i grans.


L’objectiu és recaptar diners i, alhora, difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació, tant per a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament, com per als seus familiars. Tot això a través d’una entretinguda sessió de contes a càrrec de voluntaris i voluntàries de Blanes, rondallaires i convidats especials.

Estrena del conte guanyador dels 53ens Premis Recvll

Al llarg de la vetllada, un dels contes més especials servirà per presentar l’obra guanyadora del 4rt Premi de Contes Infantil Joan Petit 2017, inclòs dins els 53ens Premis Recvll convocats per la revista homònima. L’autora és Ruth Tormo, guardonada amb la narració Una Nau de preguntes. Igualment, es narraran alguns dels contes finalistes.


Els contes aniran intercalats amb breus interludis musicals a càrrec dels professors i alumnes de l’Escola de Música de Blanes. A banda d’aquests ingredients, la Festa dels Contes de Sant Joan sempre compta amb d’altres al·licients afegits que garanteixen que el públic de totes les edats que hi assisteix passi una estona molt entretinguda.

Una hora de contes, música i animació

La 15a Festa dels Contes de Sant Joan començarà el proper dissabte 24 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda, quan s’obrirà la porta d’accés que dóna al tercer jardí per arribar de manera més directa al Templet de Linné. La sessió començarà a les 7, i s’allargarà durant una hora perquè tot plegat finalitzi pels volts de quarts de 9 de la nit.

La vetllada es tancarà amb un berenar amb coca i refrescos cedits per diversos col·laboradors. Per accedir des del centre de Blanes fins el Jardí Botànic Marimurtra els qui no disposin de vehicle propi tenen l’oportunitat d’arribar-hi utilitzant els autobusos Jardinera, que surten des de la Plaça Catalunya cada ½ hora i fan una sola aturada a la zona del Port abans d’arribar al seu destí. El darrer servei es farà a 2/4 de 9 de la nit.


Per a l’organització dels Contes de Sant Joan Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació compta amb la col·laboració del Jardí Botànic Marimurtra, l’Ajuntament de Blanes, la Parròquia Santa Maria, voluntaris i altres empreses i institucions.Data de realització: 06/21/2017 | Data de la darrera actualització: 06/21/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300