Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Revetlla de Sant Joan es desplaçarà sense moure’s del passeig i es farà davant l’Escultura de Carles Faust


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2017 05:14:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RevetllaSantJoanLa Revetlla de Sant Joan es desplaçarà sense moure’s del passeig i es farà davant l’Escultura de Carles Faust

Deu entitats del municipi han sumat esforços per oferir música, gresca, activitats infantils, un sopar popular, l’encesa de la foguera i el lliurament de ‘La Flamenta’ d’Es Viver

La novetat més destacada de la Revetlla de Sant Joan 2017 que tindrà lloc entre la nit de divendres i la matinada de dissabte serà que s’ha canviat d’emplaçament en relació a les darreres edicions. Sense moure’s del cèntric Passeig de Mar, situat davant de la platja, la festa s’ha desplaçat uns quants metres i estarà a tocar de la Plaça Catalunya, davant l’escultura de Carles Faust.


Revetlla de Sant Joan 2016
La celebració començarà a les sis de la tarda, amb animació infantil que anirà a càrrec de Rialles Blanes, seguida a les set pel ja tradicional Taller de Ninots i una Xocolatada que organitzen els membres de l’Assemblea de Creu Roja Joventut. A partir de ¾ de 8 del vespre el Club Patí Blanes Atlètic organitza Jocs d’Hoquei, i a ¼ de 9 de la nit la Colla Gegantera, que enguany està d’aniversari, farà un Ball de Gegants.

Música, activitats infantils, foguera, sopar popular i entrega de ‘La Flameta’

Un dels moments culminants arribarà llavors, quan Acció Cultural Es Viver faci el lliurament de ‘La Flameta’, simbolitzada per una escultura elaborada per l’artista blanenc Narcís Balmanya. Es tracta de fer reconèixer la tasca d’alguna entitat de Blanes que s’hagi distingit pel seu treball envers la cultura popular, o que hagi significat un benefici per a tota la vila.


Foto de grup entitat guanyadora "La Flameta" 2016,
l'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge
Tot seguit, cap a ¾ de 9 del vespre, s’encendrà la Foguera de Sant Joan amb la Colla de Dials S, així com les espelmes de l’ANC, l’Assemblea Nacional Catalana. L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa s’encarregarà llavors de servir el Sopar Popular a base de botifarres a la brasa. Els tiquets es poden comprar anticipadament al preu de 8 € a Can Bitlloch i al Bar Rafel, i a quarts d’11 començaran els Balls Tradicionals, amb la Colla de Diables.


Per últim, pels volts de les 11 de la nit hi haurà el darrer ingredient de la vetllada: el concert de Tutú-Keké, seguit per música de PD’s. La banda Tutú-Keké toca versions amb un repertori pensat sobretot per ser gaudit en les festes. Provenen de Vidreres, i amb el seu estil desenfadat, farcit de temes coneguts, prometen animar el personal fins que en tinguin ganes, per seguir amb bon humor la revetlla.Data de realització: 06/21/2017 | Data de la darrera actualització: 06/21/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300