Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Estores de Corpus des d’una botiga i Sa Palomera a l’albada, imatges guanyadores del II Concurs d’Instagram #Blanesvilaflorida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2017 02:02:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BlanesPhotoFestivalLes Estores de Corpus des d’una botiga i Sa Palomera a l’albada, imatges guanyadores del II Concurs d’Instagram #Blanesvilaflorida

Corresponen, respectivament, a les categories d’establiments i genèrica del certamen, que ha augmentat la participació respecte la primera edició

El vespre d’aquest passat dimecres es va fer el lliurament de premis a les autores de les dues fotografies guanyadores del II Concurs d’Instagram #Blanesvilaflorida, que ha tingut lloc durant els darrers dies coincidint amb la segona edició del cicle Blanes Botànic. L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del tinent d’alcalde de Cultura i Arxiu, Quim Torrecillas, es van encarregar de fer l’entrega, en un acte que va tenir lloc al despatx d’alcaldia, i on també els va acompanyar el regidor d’Esports i Joventut, Joel Comas.


Lliurament de Premis als guanyadors del II Concurs d'Instagram
D'esquerra a dreta: Ricard i Helen, i Mercè Blanch
Enguany la principal novetat ha estat la inclusió d’una nova categoria, la de Botiga, on s’havia de retratar qualsevol dels establiments que durant aquests dies han tingut els aparadors, l’interior o l’exterior amb motius decoratius florals, relacionats amb la campanya Blanes Botànic. Aquesta modalitat s’ha afegit a la que ja es va fer per primera vegada l’any passat, la Genèrica/Blanes, on s’havien de fer fotografies de qualsevol espai botànic, jardins, flors, les catifes de Corpus, etc. Del què es tractava era que es reconegués que estava feta en aquest municipi.

Les estores de Corpus i Sa Palomera a l’albada, imatges guanyadores

La imatge guanyadora en la categoria de Genèrica/Blanes du per nom La primera llum del dia, i la seva autora és @m_erce, Mercè Blanch, de Blanes. En primer pla es veuen unes flors naturals, i al seu darrera hi ha un dels indrets més emblemàtics que identifiquen inequívocament al municipi: la roca de Sa Palomera. Tal com explicava ahir al vespre, aquesta instagramer és una apassionada de la fotografia i compta amb 2.165 followers. Tant li agrada aquest món, que no va dubtar a matinar i anar a fer la fotografia que tenia in mente a les 6 del matí, quan va ser disparada.


Per la seva banda, la instantània que ha guanyat en la modalitat de Botiga és obra de @richel07, un compte que utilitzen indistintament Ricard & Helen. La parella viu entre Blanes i Barcelona, i expliquen que tots dos són uns enamorats de la fotografia: “per a nosaltres fotografiar és plasmar la mirada més bella de la realitat”. La imatge premiada es va fer el passat diumenge, coincidint amb les Estores de Flors de Corpus, que es veuen reflectides en l’aparador de la botiga Espais Interiors Neus Garriga del Carrer Raval.Augment de fotografies participants

En aquesta segona edició s’ha registrat un augment del nombre de participants, amb un total de 324 fotografies penjades a Instagram de l’1 al 18 de juny amb l’etiqueta #Blanesvilaflorida. El jurat l’han format @islandika (Sandra Duran), guanyadora de la primera edició del concurs; sengles representants de l’Associació Estores de Raval, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Francesc Gispert, Jordi Masbernat i Sònia Castillo, respectivament; i el tinent d’alcalde de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas.


D'esquerra a dreta: Aitor Roger, Joel Comas, Miquel Lupiáñez,
Ricard i Helen, Mercè Blanch i Quim Torrecillas
El premi en les dues categories ha consistit en una selecció de productes gastronòmics de Blanes, 2 entrades per visitar el Jardí Botànic Marimurtra i 2 altres pel Jardí Tropical Pinya de Rosa, 1 lot de les darreres publicacions municipals, i 2 entrades a triar d’entre la programació professional del Teatre de Blanes de la nova temporada que començarà al setembre. El lot de productes blanencs està composat per mel del Marimurtra, vi Blanc de Vela de Cal Correu, Cava Laviret, Cava Ses Vernes, Cervesa Marina, Cervesa Popaire, i un saquet de mongetes del ganxet.

Les fotografies guanyadores són públiques als comptes de Facebook de l’Ajuntament de Blanes, als d’Instagram @blanesturisme @culturaifestes, així com als webs de l’Ajuntament de Blanes, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i de l’AFIC Blanes.Data de realització: 06/22/2017 | Data de la darrera actualització: 06/22/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300