Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes fa una declaració pública abans del ple respecte la polèmica d’aquests darrers dies


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/30/2017 07:37:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauL’alcalde de Blanes fa una declaració pública abans del ple respecte la polèmica d’aquests darrers dies

Miquel Lupiáñez ha trencat el silenci mantingut aquests dies en relació a la seva intervenció radiofònica que ha generat un reguitzell d’informacions, opinions i missatges a les xarxes socials

La sessió plenària del mes de juny celebrada el vespre d’aquest passat dijous va incloure un element afegit fora de l’ordre del dia per posar punt i final a la polèmica que s’ha arrossegat durant aquests darrers dies, arran d’una intervenció radiofònica que va fer l’alcalde de Blanes el passat dilluns al matí. Abans que comencés el ple, Miquel Lupiáñez, va llegir un escrit breu i concís, trencant dies de silenci auto-imposat, durant el qual no ha fet cap mena de declaració pública a cap mitjà de comunicació.


L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, durant
la lectura de la declaració pública
D’ençà de la seva participació en un programa de ràdio d’àmbit estatal s’han generat un reguitzell d’informacions i opinions als mitjans de comunicació i xarxes socials. En la seva declaració, l’alcalde no va voler entrar en el transfons del motiu de la seva intervenció radiofònica –el referèndum de l’1 d’octubre-, sinó que va lamentar que les seves paraules hagin pogut ofendre algú, per una comparació que va fer respecte realitats socials molt diferents.



Text íntegre de la declaració pública :

“En relació a algunes de les informacions, opinions i missatges a les xarxes socials que hi ha hagut des de la meva intervenció dilluns passat en un programa de ràdio, vull fer aquesta declaració pública.

He volgut parlar al Ple, òrgan que representa la ciutadania de Blanes, perquè és a la gent del meu poble a qui també li vull donar explicacions.

No tinc cap afany de notorietat i no tinc més aspiracions polítiques que les de complir amb el mandat democràtic que se’m va encomanar.
    § Crec que, qui ha fet interpretacions parcials o ha tergiversat el què he dit, ho ha fet mogut per interessos polítics. Amb l’objectiu de faltar a la veritat, fer mal i, sobretot, crear polèmica.
    § Com que aquest no era el meu objectiu, vull demanar disculpes a qualsevol persona que s’hagi pogut sentir ofesa per la comparació que vaig fer.
      § Ha estat un error, no vaig estar gens encertat intentant explicar les meves opinions. Però reitero que no estava en el meu ànim ofendre a ningú.
        § Y sí, soy andaluz de nacimiento y catalán de adopción. Por eso precisamente, soy el primero que entiende que mis palabras han podido ofender y eso, ... es lo que más lamento!!.
          § Sempre he cregut en la igualtat d’oportunitats i en el respecte per a totes les persones i col·lectius, sigui quin sigui el seu lloc d’origen i el lloc on viu.

        Espero que, amb aquesta declaració pública, es pugui donar per tancada una polèmica que mai he volgut encetar. Gràcies”.



        Data de realització: 06/30/2017 | Data de la darrera actualització: 06/30/2017


        © Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

        Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

        Inici de la pàgina

        © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300