Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cloenda a Blanes del 6è Campus Oficial FC Barcelona-Sport


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/01/2017 03:45:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cloenda a Blanes del 6è Campus Oficial FC Barcelona-Sport

Avui s’han lliurat els diplomes de reconeixement als 150 joves futbolistes arribats d’arreu del món després que s’han jugat els darrers partits d’entrenament al Camp de Futbol de Can Borell

Aquest migdia ha finalitzat la sisena edició del Campus Oficial FC Barcelona-Sport, que s’ha allotjat al camp municipal de futbol de Can Borell aquests darrers dies. Destinat a esportistes d’aquí i d’arreu del món, l’estada esportiva ha aplegat 150 nois i noies de 6 a 14 anys d’edat, consolidant l’èxit de les sis anteriors experiències.


Cloenda del VI Campus Oficial del FC Barcelona
El VI Campus Oficial del FC Barcelona ha aplegat nois i noies tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i, sobretot, de l’estranger. Així, hi ha hagut futbolistes arribats des de Holanda, Mèxic, França, Itàlia, Burgos, etc. En el cas de Blanes, sota la modalitat d’estage també s’inclou l’opció d’allotjar-se en un hotel d’aquesta mateixa localitat per completar la formació esportiva, una possibilitat que la gran majoria de joves esportistes aprofiten.

La predilecció que tenen els jugadors i jugadores per la seu de Blanes la destaquen en especial des de l’organització de l’estada del campus. En aquest sentit, remarquen que en relació a la resta que es fan fora de Barcelona, la de Blanes és la més coneguda pels estrangers. Durant les sis edicions, els jugadors i equip tècnic del campus s’han allotjat en establiments hotelers de Blanes.

Lliurament de Diplomes i Obsequis

L’acte de cloenda que ha tingut lloc avui dissabte l’ha encapçalat el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, qui ha acompanyat l’equip tècnic que ha tingut cura del campus. La jornada s’ha encetat amb un partit entre els diversos combinats de jugadors que durant una setmana han compartit aprenentatge teòric i pràctic, i l’experiència de conviure amb companys i companyes amb un alt nivell de rendiment.


I és que, a banda de l’aprenentatge de tècniques de futbol, un dels objectius que tenen els campus del FC Barcelona-Sport és que els seus participants desenvolupin hàbits correctes com el fair play, la competitivitat entesa de la manera més sana possible, i la camaraderia. Paral·lelament, durant tota l’estada se’ls fa mantenir uns hàbits dietètics i higiènics adequats.

Les fites esportives que persegueix aquesta activitat són que els nois i noies es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius, així com gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades. Es tracta, doncs, de formar-los de manera íntegra tant esportivament com humanament.


Ja al migdia, ha tingut lloc l’acte de lliurament dels respectius diplomes que acrediten el seu pas i aprofitament del VI Campus Oficial del FC Barcelona. També se’ls han entregat sengles obsequis, entre els qual potser el més apreciat per aquests joves esportistes és la reproducció d’una portada del diari Sport on apareix l’equip al qual han estat adscrits durant tots aquests dies.


Els respectius entrenadors que els han alliçonat durant una setmana, acompanyats del regidor d’Esports i Joventut, Joel Comas, s’han encarregat de lliurar els obsequis i el diploma. Per últim, l’acte s’ha tancat amb la tradicional fotografia de família de tots els esportistes acompanyats dels 10 entrenadors i entrenadores. Com és habitual, davant seu un núvol de pares i mares dels joves futbolistes han aprofitat per immortalitzar l’ocasió en l’únic dia en què se’ls permet compartir el terreny de joc amb llurs fills.


Data de realització: 07/01/2017 | Data de la darrera actualització: 07/01/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300