Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Final de temporada 2016-2017 a Ràdio Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/01/2017 05:36:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Final de temporada 2016-2017 a Ràdio Blanes

La trobada amb els col·laboradors i col·laboradores de l’emissora l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz

Ràdio Blanes ha festejat la finalització de l’actual temporada 2016-2017 amb una trobada que ha tingut lloc avui al matí a les instal·lacions de l’emissora. La celebració l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz. També han participat el segon tinent d’alcalde, Àngel Canosa, i la responsable de Ràdio Blanes, Joanna Fernández.


Al llarg de la temporada 2016-2017, s’han estat emetent una vintena de programes a través del 97.7 de la FM. Es tracta d’espais de tota mena, majoritàriament musicals. Pel que fa als col·laboradors i col·laboradores que s’encarreguen de fer-los realitat, sumen una 40ena. Alguns d’ells representen una entitat del municipi, mentre que d’altres ho fan a títol particular, bolcant els seus coneixements o la seva passió per alguna especialitat o tendència musical a través de les ones.

Homenatge a Antònia Petit, que deixa Ràdio Blanes

La celebració d’aquest matí ha viscut un moment molt emotiu, quan Joanna Fernández ha compartit amb tots els assistents la notícia que una de les col·laboradores de l’emissora, Antònia Petit, deixarà Ràdio Blanes. La conductora de l’espai Els meus clàssics, que també ha col·laborat durant aquests darrers anys en d’altres programes de l’emissora, hi ha estat vinculada durant quatre temporades.


Joanna Fernández i Antoni Petit
Al llarg d’aquest darrer cicle 2016-2017 s’han estrenat nous espais com ara Rock Màsters, Latineando, El Banc del Temps i el magazine informatiu Es Dijous, que inclou una tertúlia amb els representants polítics municipals. Els darrers mesos també s’ha fet el magazine Que B l’Estiu. La trobada festiva d’aquest dissabte s’ha tancat amb una Fotografia de Família i un brindis perquè la propera temporada sigui encara millor.


Data de realització: 07/01/2017 | Data de la darrera actualització: 07/01/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300