Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal Jove Morralla tanca la temporada del 10è aniversari amb una mostra de tallers, música, circ i altres ingredients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2017 10:39:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Casal Jove Morralla tanca la temporada del 10è aniversari amb una mostra de tallers, música, circ i altres ingredients

Els joves van sortir al carrer per oferir un tastet dels tallers d’arts escèniques i altres modalitats, la pre-estrena d’un documental i un doble concert amb els grups ‘Chotokoeu’ i ‘Provisional’

Per segon any consecutiu, el Casal Jove Morralla de Blanes ha tancat temporada i ha celebrat la finalització d’un nou curs amb una festa que ha traspassat el seu espai habitual. Per això, la tarda-vespre d’aquest passat dissabte els membres del casal van sortir al carrer i van envair la Plaça dels Dies Feiners per fer una Festa de Cloenda que van compartir amb tothom qui va voler assistir-hi.


Festa de Cloenda del Morralla a la Plaça dels Dies Feiners
La jornada es va encetar amb una mostra dels tallers que s’han pogut fer al llarg d’aquest darrer curs 2016-2017, incloent-hi les mandales, les mostres de Dibuix Manga, scrap booking i altres ingredients. Especialment celebrat va ser el Taller Obert de Circ per a la canalla, que van poder practicar amb malabars, cable d’equilibris o xanques, entre d’altres.


Batucada Colla de Diables Sa Forcanera
La vetllada va transcórrer amenitzada per la música de PD Broot, un punxa discs local i membre de la Comissió Musical del Morralla. Per posar un rotund i sorollós punt i final als tallers es va comptar amb la participació de la Colla de Diables Sa Forcanera, que van fer una sonora batucada, tancant les activitats de la tarda.

Documental sobre els 10 anys del Morralla

Abans de donar pas al darrer ingredient de la vetllada, un doble concert, la festa de cloenda va comptar amb un punt d’inflexió prou destacat. Es tractava de visionar un avançament d’un treball audiovisual que estan realitzant membres i exmembres del Morralla, un documental sobre la trajectòria d’aquest projecte durant els primers 10 anys que ha complert aquest 2017. L’avançament va durar tot just poc més de 7 minuts, però va ser un excel·lent aperitiu del què promet ser.


Projecció de l'avançament del documental sobre
el Casal Jove Morralla, de Jordi Romero
Dirigit i elaborat per Jordi Romero -de La trompa edicions- amb el suport i col·laboració d’altres companys i companyes, quan estigui enllestit el reportatge recordarà amb quin objectiu es va posar en marxa el 2 de febrer de l’any 2007. Es tracta d’un camí que ha passat diverses etapes, la primera de les quals es va allotjar en una nau del barri de Mas Florit, passant després a fer-ho en una altra nau del polígon industrial que recentment ha estat posada a punt amb diverses millores i dotació d’equipaments.

Concerts amb els grups ‘Provisional’ i ‘Chotokoeu’

La cirereta de l’agradable pastís dolç i salat que va ser ahir dissabte la festa de cloenda d’una nova temporada del Morralla va consistir en un concert amb dos grups. Primer van actuar els membres de Provisional, un grup local que torna dalt dels escenaris per la porta gran després que va reaparèixer de nou tot just fa uns mesos durant l’electritzant concert del 10è aniversari del Morralla, força celebrat per l’oportunitat que va significar de retrobar-se tant amb velles glòries com amb formacions més recents.


Concert 'Chotokoeu', que va tancar la vetllada
Per últim, el plat fort de la nit va ser el contundent directe dels Chotokoeu, l’original banda gallega amb més de 10 anys sobre l’escenari, que va presentar un show ple d’energia a base de swing, balkan, D’n’B i petites actuacions de circ. La banda, que arriba a Blanes després de fer un tour per diferents països europeus, va ser l’encarregada de tancar la nit de la festa de cloenda traspassada la mitjanit.

Data de realització: 07/02/2017 | Data de la darrera actualització: 07/02/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300