Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença a Blanes el primer Campus d’Estiu del Girona FC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2017 01:40:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença a Blanes el primer Campus d’Estiu del Girona FC

Organitzat pel Girona Futbol Club i el Campus Soccer Blanes, l’estada s’allotjarà al camp de la Ciutat Esportiva Blanes fins el 28 de juliol, després que ahir es va presentar al Passeig de Ma

Aquest dilluns tres de juliol ha començat al camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes el primer Campus d’Estiu del Girona FC, organitzat conjuntament amb el Campus Soccer Blanes, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. L’activitat tindrà lloc durant tot aquest mes, i s’estructura al llarg de quatre setmanes, fins el 28 de juliol.


Presentació Campus Girona FC al Passeig de Mar
Per donar a conèixer més en públic l’activitat, la tarda d’aquet passat diumenge va tenir lloc una presentació que es va allotjar al Passeig de Mar, amb diferents entreteniments esportius per a tothom qui volgués participar-hi. Així, hi havia un camp de 3 x 3 protegit per una àrea de seguretat i xarxes, així com una taula de Fut Toc.

En la carpa de recepció els primers inscrits del campus, que han començat a participar aquest pateix dilluns, van passar a recollir l’equipació de joc amb samarreta i pantaló, motxilla, pilota i altres complements. D’altra banda, també es va repartir informació, i tothom qui va voler va poder endur-se una gran fotografia dels jugadors que aquesta temporada han aconseguit l’objectiu llargament esperat que el Girona pugés a la màxima categoria del futbol estatal, la primera divisió.


Equip de futbol femení d'Ostrovia (Polònia) que participa al campus
Els dos directius tècnics esportius que s’encarreguen del campus, Carles Planchart (entrenador assistent del Manchester City) i Jordi Guerrero (segon entrenador del Girona FC) van atendre les peticions d’informació que se’ls van fer. També van fer-se fotografies amb alguns dels equips, jugadors i jugadores que participen durant la primera setmana del campus, com per exemple els equips femení i masculí de futbol de Ostrovia, Polònia, que han contactat a través de BK Turismo.

Campus d’Estiu Girona FC: una oportunitat per gaudir i perfeccionar

L’objectiu del Campus d’Estiu del Girona FC és que els nois i noies de 5 a 16 anys puguin gaudir de l’aprenentatge i millora del futbol, tant de manera individual com col·lectiva, alhora que duen a terme altres activitats de caire més lúdic, com ara anar a la piscina, practicar Fut Toc, TocBall, 3x3, sortejos, etc.


Recinte de 3 x 3
Aquest és el primer cop que el campus de l’equip gironí traspassa fronteres, i ha escollit Blanes per l’excel·lent equipament esportiu de què disposa la ciutat de Blanes. Hi ha diverses opcions, de manera que qui vulgui participar al campus que s’està fent a la Ciutat Esportiva pot inscriure’s entre una i quatre setmanes.

Es pot fer amb la possibilitat de participar en dues franges horàries: de 9 a 13 h i bé de 9 a 17 h. També s’han previst descomptes en el cas que els nois i noies juguin en equips base de futbol de qualsevol entitat esportiva blanenca, o bé que un o dos germans seus estiguin igualment inscrits.


Per a més informació: http://www.gironafc.cat/campus-girona-fc-2017/campus-17-girona-fc-blanes
Data de realització: 07/03/2017 | Data de la darrera actualització: 07/03/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300