Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes capital mundial de la vela amb el Costa Brava World Championship Europe Class fins el 12 de juliol


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 07/03/2017 09:43:43 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Blanes capital mundial de la vela amb el Costa Brava World Championship Europe Class fins el 12 de juliol

MÚs de 300 regatistes participen al campionat que organitza el Club Vela Blanes. Ja ha comenšat l’Open Week, i del 7 al 12 de juliol hi haurÓ el campionat tancat amb els capdavanters

Des del passat cap de setmana Blanes Ús la capital mundial de la vela en la classe Europa a travÚs del Costa Brava World Championship Europe Class, que tindrÓ lloc fins el 12 de juliol. El passat cap de setmana van arribar al Club Vela Blanes, organitzador de les regates, els primers navegants des d’arreu del mˇn, que ja es van fer a la mar per a la primera etapa de la competiciˇ.


Esplanada Club Vela Blanes, primeres sortides Mundial de Vela
Es tracta de l’Open Week, la primera fase que s’allargarÓ fins dimecres vinent, 5 de juliol. Es tracta dels esportistes que no han accedit encara al campionat tancat, que tindrÓ lloc durant la fase vinent, del 7 al 12 de juliol. Durant aquesta primera etapa participen mÚs d’un centenar d’esportistes, que lluitaran per obtenir alguna de les 40 places pel mundial a les quŔ encara poden optar.

MÚs de 300 regatistes, els millors d’arreu del mˇn

El campionat estÓ reunint a Blanes mÚs de 300 esportistes, els millors regatistes d’arreu del mˇn, que provenen d’una vintena de pa´sos com ara Dinamarca, FinlÓndia, Brasil, Venešuela, SuŔcia, Col˛mbia, Franša, ItÓlia i Alemanya, entre d’altres. Al mateix temps, mourÓ gairebÚ un miler de persones, entre regatistes, entrenadors, tŔcnics, familiars i acompanyants, i s’espera que generi un impacte econ˛mic d’un miliˇ d’euros, aproximadament.


Amb l’organitzaciˇ d’aquest esdeveniment mundial, el Club Vela Blanes enfilarÓ el seu 75Ŕ aniversari el pr˛xim 2018, i per afegit la ciutat de Blanes estÓ sent el centre d’atenciˇ indiscutible per als amants de la vela i per a la premsa especialitzada a nivell internacional que s’ha acreditat per cobrir-lo. SerÓ l’esdeveniment esportiu mÚs destacat de la temporada, i per aix˛ fa mesos que s’estÓ treballant en els preparatius.

Cerim˛nia Oficial d’Inauguraciˇ del Campionat Mundial

La segona etapa del mundial, durant la qual es decidiran el campiˇ i campiona de la competiciˇ, comenšarÓ divendres vinent, 7 de juliol. SerÓ llavors quan tindrÓ lloc la Cerim˛nia Oficial d’Inauguraciˇ, que es farÓ amb tots els honors que envolta un esdeveniment esportiu d’aquesta categoria.


Els actes comenšaran a les sis de la tarda al Club Vela Blanes, quan els diferents equips participants protagonitzaran una cercavila fent onejar les banderes dels respectius pa´sos. Acompanyats per la Banda Musical de Blanes i MossŔn Joan Batlle, la comitiva travessarÓ el Passeig de Mar i arribarÓ fins al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial.

Dalt d’un entarimat aixecat davant l’Ajuntament de Blanes tindrÓ lloc la part mÚs oficial de la cerim˛nia, que comptarÓ amb la participaciˇ de diverses autoritats. Els parlaments inaugurals els encapšalaran el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Josep Pujols; el president internacional de la Classe Europa, Paul Depoorter; el president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart; i l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiß˝ez.


TambÚ participaran la presidenta de la Federaciˇ Espanyola de Vela, Julia Casanueva; el president de la Federaciˇ Catalana de Vela, Xavier Torras; el director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos; i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, entre d’altres. Un cop acabats els parlaments, els equips acompanyats de nou per la m˙sica de la banda tornaran al Club Vela Blanes, on tindrÓ lloc un aperitiu de benvinguda.

La competiciˇ finalitzarÓ dimecres de la setmana vinent, 12 de juliol, amb la darrera de les regates, i la cerim˛nia de lliurament de premis que s’emplašarÓ al Club Vela Blanes a la tarda, un cop hagin acabat les proves.
Data de realitzaciˇ: 07/03/2017 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 07/03/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300