Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per la II Color Blanes X Runners del diumenge 9 de juliol, amb un recorregut més curt


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/05/2017 11:40:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLTot a punt per la II Color Blanes X Runners del diumenge 9 de juliol, amb un recorregut més curt

El nou esdeveniment lúdic i esportiu de la Costa Brava acabarà amb una festa a la platja, i està oberta a la participació del públic de totes les edats que podran lluitar la pols de colors

A Blanes ja està tot a punt perquè diumenge vinent, 9 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, tingui lloc la segona edició del nou esdeveniment lúdic i esportiu que va arrencar amb molta força l’estiu passat. Es tracta de la II Color Blanes X Runners, que va néixer sota el paraigües de la marca esportiva i turística Blanes X Runners, amb la intenció que sigui la cursa corporativa que l’identifiqui.


Sortida I Color Blanes X Runners 2016 - Fotografies: Javier Calvete
En la línia dels esdeveniments esportius que tant d’èxit han tingut durant els darrers anys arreu del món en ciutats com Los Angeles, Barcelona, París, Roma, Amsterdam o Chicago, la II Color Blanes X Runners ja va tenir una bona arrencada l’any passat. Llavors van participar 1.500 persones, després que es van haver de tancar inscripcions al haver arribat al topall previst.

Novetats per fer la cursa més lúdica i festiva

En base a l’experiència inicial del 2016, en aquesta segona edició s’han introduït nombroses novetats que volen millorar un esdeveniment lúdic que barreja més que mai la festa i l’esport a l’hora, per a un públic de totes les edats. La principal millora és que tindrà un recorregut més curt: 3 kilòmetres enlloc dels 5 kilòmetres que va tenir l’any passat.


L’objectiu és que així s’ampliï el ventall de participants, amb gent de totes les condicions físiques que s’animi a no perdre’s-ho. La marxa popular seguirà un circuit urbà que sortirà igual que l’any passat des del Passeig de Mar. L’incentiu d’aquesta segona edició és que finalitzarà a la platja del centre, al costat del Club Vela Blanes, amb una festa animada per un DJ, així com d’altres al·licients, amb una previsió que acabi a les 10 de la nit.


Un dels principals atractius, no cal dir-ho, és que tothom qui vulgui es podrà anar a refrescar arran de mar un cop hagi finalitzat el recorregut a la platja. L’animació i la possibilitat de passar una estona entretinguda tot lluint un variat repertori de colors en pols que se’ls anirà llençant a ritme de música són altres dels components que sobretot el públic jove aprecia en aquest tipus d’esdeveniments.

Encara queden places per participar en la II Color Blanes X Runners

Tothom que tingui ganes de participar en la II Color Blanes X Runners s’hi pot inscriure on line a través del següent enllaç: www.blanes.cat/blanesxrunners. Se’n podran seguir fent fins el mateix diumenge, sempre i quan no s’hagi superat el límit establert, de 1.500 persones. El preu és de 6 € per a les inscripcions anticipades, mentre que el mateix dia de la marxa popular ja haurà augmentat als 8 € per persona.


El pagament de la inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, així com altres ingredients que són sorpresa. La recollida dels dorsals i material, així com les inscripcions en cas que no s’hagin cobert ja online, es podran fer dissabte vinent al Passeig de Mar –a l’alçada del Carrer Ample- de 17 a 20 h, així com l’endemà diumenge –el dia de la cursa- de 17 a 18’30 h.


La sortida es farà des del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample a les 7 de la tarda, farà un recorregut de 3 Kilòmetres a peu pla, arran de mar, i tornarà a la platja del centre, on hi haurà una festa de cloenda animada amb música en viu, regals i altres al·licients.

Pols de colors aptes per a persones al·lèrgiques

Les persones al·lèrgiques poden participar sense problema, ja que el tipus de pols de colors que s’anirà llençant al llarg del recorregut és innocu. La seva composició és de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%). Amb tot, si hi ha algun participant que sap que té una certa sensibilitat a la pols, es recomana que prengui mesures per evitar qualsevol irritació, com per exemple protegir-se les vies respiratòries i els ulls.


D’altra banda, perquè l’efecte dels colors pugui lluir més sobre la indumentària, es recomana anar vestit de color blanc. Al ser natural el tipus de pols que s’utilitza, es poden produir coloracions temporals en certes parts del cos, com per exemple als peus, cabells, palmells de la mà, etc. Per aquest motiu, es recomana especialment a les persones amb cabells tenyits que el protegeixin, i es recorda que, després de diversos rentats, els efectes desapareixen.


Un altre consell pràctic és que, si es vol accelerar la desaparició dels tints naturals de colors, cal untar-se la pell amb crema hidratant prèviament. La II Color Blanes X Runners està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista de Blanes. També es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona, així com amb la col·laboració de l’empresa blanenca Montal i del Club Vela Blanes.

Data de realització: 07/05/2017 | Data de la darrera actualització: 07/05/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300