Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes preparada perquè comenci el Mundial de Vela Classe Europa després de l’Open Week


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/06/2017 08:33:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

miniatura.jpgBlanes preparada perquè comenci el Mundial de Vela Classe Europa després de l’Open Week

Eli Llargués, del CN Lloret, seguida per Marisa Roch i Sven Stadel, han estat els primers classificats de la disputada Open Week, que va començar el passat cap de setmana

El vespre d’aquest passat dimecres va tenir lloc a les instal·lacions del Club Vela Blanes l’entrega de premis de l’Open Week, que va finalitzar després que la competició classificatòria va començar el cap de setmana. Elisabet Llargués, del CN Lloret de Mar ha estat la guanyadora, seguida per l’alemanya Marisa Roch, que dimarts liderava la classificació. L’acte de lliurament de premis el van encapçalar el president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas.


Amadeu Nualart, president del Club Vela Blanes; els tres primers regatistes
classificats a l'Open Week, i el regidor d'Esports, Joel Comas
Fotografies: Alfred Farré
En la classificació general la tercera plaça ha estat per Sven Stadel, del RCN Calpe, a un sol punt de les dues primeres regatistes, la qual cosa demostra la rivalitat viscuda en el camp de regates aquestes darreres jornades. Tant Eli Llargués com Sven Stadel s’han classificat per al mundial per mèrits propis guanyats a l’Open Week. A destacar igualment la meritòria quarta posició assolida per l’alacantina Irene Sánchez, del RCN Torrevieja.


Eli Llargués, 1a a l'Open Week
Entre els que ja tenien classificada la plaça per al mundial, per la seva trajectòria al llarg de la temporada a les competicions oficials de la classe, està Rafael Rabasa, regatista del CN el Balís, que ha quedat en la cinquena plaça de la general. Darrere dels cinc primers, a la classificació final del 'week', han quedat els danesos Josefine Robl i Kristian Praest, l'alemany Fabian Kirchhoff, la catalana del CN Estartit Luisa Puig i Marc Tello del CN el Balis que ha quedat desè. Tots ells ja tenien plaça assegurada al mundial, prèvia l'Open Week.

El Costa Brava Championship Europe Class, del 7 al 12 de juliol

El tret de sortida del Campionat Mundial de Vela Classe Europa tindrà lloc la tarda del divendres 7 de juliol, amb la cerimònia oficial inaugural de la competició. L’acte s’encetarà a les sis de la tarda amb una cercavila que protagonitzaran els equips dels diferents països que, acompanyats pels músics de la Banda Musical de Blanes i Mossèn Joan Batlle, onejaran la seva bandera al llarg del recorregut des del Club Vela fins arribar davant l’Ajuntament de Blanes.Marisa Roch, 2a a l'Open Week
Dalt l’entarimat situat davant l’edifici consistorial blanenc tindran lloc els parlaments oficials encapçalats per l’alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas; el delegat territorial d’Esport de la Generalitat a Girona, Josep Pujols; i el president de la Federació Internacional de la Classe Europa, Paul Depoorter. També participaran el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas; la presidenta de la Federació Espanyola de Vela, Julia Casanueva; el president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart; i el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, entre d’altres.Data de realització: 07/06/2017 | Data de la darrera actualització: 07/06/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300