Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Darrera oportunitat per inscriure’s en la II Color Blanes X Runners d’aquest diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2017 09:00:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Darrera oportunitat per inscriure’s en la II Color Blanes X Runners d’aquest diumenge

Dissabte a la tarda es van estar fent inscripcions, i aquest diumenge de 17 a 18’30 h es continuaran fent al lloc de sortida: Passeig de Mar amb Carrer Ample

La tarda d’aquest diumenge 9 de juliol serà ja la darrera oportunitat que hi haurà per inscriure’s en la II Color Blanes X Runners, que començarà a les 7 de la tarda. Les inscripcions i el repartiment del material a aquelles persones que ja es van apuntar online s’ha estat fent durant la tarda-vespre del dissabte i es reprendrà diumenge de 17 a 18’30 h al lloc de sortida: el Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample. A l’hora de tancar dissabte al vespre quedaven per repartir al voltant d’uns 500 dorsals.


Equip Organització Blanes X Runners
Enguany la cursa corporativa de la marca Blanes X Runners presenta com a principal novetat l’escurçada de la seva durada, que serà de 3 kilòmetres, així com que finalitzarà a platja amb una festa amb música i moltes sorpreses. La II Color Blanes X Runners sortirà des del Passeig de Mar i seguirà Carrer Ample a munt, girarà per la Rambla Joaquim Ruyra a vall, continuarà per la Plaça Catalunya i seguirà pel Passeig de Mar fins arribar a la cruïlla amb l’Avinguda Mediterrani.


En aquest indret girarà cua i farà el camí de tornada fins arribar al seu punt de destí: la platja del costat del Club Vela, on hi ha el Lloc de Socors de Protecció Civil. A partir d’aquí hi haurà una bona estona de música i entreteniment, amb el repartiment de regals i sorpreses. Això, després que al llarg del recorregut se’ls haurà tirat pols de diferents colors.


Amb la modificació del lloc d’arribada un dels principals atractius serà que tothom qui vulgui es podrà anar a refrescar arran de mar un cop hagi finalitzat el recorregut a la platja. L’animació i la possibilitat de passar una estona entretinguda tot lluint un variat repertori de colors en pols que se’ls anirà llençant a ritme de música són altres dels components que sobretot el públic jove aprecia en aquest tipus d’esdeveniments.
Data de realització: 07/08/2017 | Data de la darrera actualització: 07/10/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300