Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La II Color Blanes X Runners revalida l’èxit de la primera edició i omple de festa, esport i música la vila


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2017 11:30:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La II Color Blanes X Runners revalida l’èxit de la primera edició i omple de festa, esport i música la vila

Els canvis introduïts, amb un recorregut més curt i la festa final a la platja del centre de la vila, han estat molt ben valorats pels participants, més de 1.200 persones de totes les edats

La tarda-vespre d’aquest passat diumenge Blanes va viure per segon any consecutiu un esdeveniment lúdic, esportiu i festiu, en la línia de potenciar la destinació de turisme esportiu i familiar amb què està distingida aquesta vila de la Costa Brava. Es tractava de la II Color Blanes X Runners, que va néixer el 2016 sota el paraigües de la marca esportiva i turística Blanes X Runners, amb la intenció que sigui la cursa corporativa que l’identifiqui.


Festa final a la platja de la II Color Blanes X Runners
Fotografia: Quim Llorens
Blanes X Runners es va donar a conèixer fa tres anys a la Fira Fitur de Madrid, fruit de la suma d’esforços de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i les tres entitats esportives de referència: el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista de Blanes. Membres i voluntaris dels quatre col·lectius van vetllar ahir perquè tots els detalls de la celebració lúdico-esportiva es pogués gaudir al 100%, com així va ser.

Valoració positiva dels canvis introduïts en la segona edició

Després de la positiva experiència de l’any passat, de cara a la segona edició d’enguany es van introduir diversos canvis per millorar-la encara més, unes modificacions que han estat molt ben valorades pels participants. Més de 1.200 persones de totes les edats van fer el recorregut de tres quilòmetres –el 2016 va ser de 5 km.-, sortint a les set de la tarda des del Passeig de Mar, seguint una ruta a peu pla i arran de mar.


Sortida de la II Color Blanes X Runners - Fotografia: Marc Romero
Al llarg de la marxa popular, des l’organització se’ls van anar tirant els pols de diferents colors des d’una sèrie de punts. Els membres i voluntaris dels col·lectius organitzadors van tirar sobre els participants la pols de color verd, vermell i blau. El groc es va reservar per a la part final del recorregut, que es va emplaçar a la platja del centre, al costat del Lloc de Socors que hi ha a tocar del Club Vela Blanes.

Aquesta va ser la segona i més destacada novetat i, per afegit, potser la més agraïda per tothom en general. Enlloc que la II Color Blanes X Runners finalitzés als antics camps de futbol d’Els Pins, la fi de festa va centrar-se a la platja. Es va formar un passadís amb l’ajut de tanques, de manera que conforme s’anava arribant al lloc de cloenda de la platja es tirava sobre els participants el darrer color de la barreja: el groc.


Un cop a la zona acotada de la platja, gent de totes les edats –colles d’amics i famílies senceres, majoritàriament- van poder reposar de l’esforç amb refrescos pels menors i cervesa pels adults, música, regals i sorpreses que els van estar acompanyant durant una bona estona. Un dels moments culminants de la celebració va arribar quan es van repartir bosses de pols de diferents colors entre la gernació que s’aplegava a la platja.

Després, a partir d’un senyal que se’ls va fer, es van tirar tots els colors a l’hora enlaire, formant un núvol multicolor espectacular, molt celebrat per la concurrència, que va seguir de festa durant una bona estona. Val a dir que tant la sortida de la marxa com la celebració de la platja van estar amenitzades per monitores de zumba de l’Espai Fitness i Spa del Club Vela Blanes.


Els dos propers esdeveniments inclosos al calendari de la marca Blanes X Runners tindran lloc el proper mes d’agost, quan se celebraran la Travessia Popular al Port de Blanes i la multitudinària Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós. Totes dues proves compleixen aquest 2017 un aniversari prou assenyalat: la primera de natació farà 75 anys, i la marxa popular 35 edicions.

Data de realització: 07/10/2017 | Data de la darrera actualització: 07/10/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300