Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’espanyol Sven Stadel encapçala la classificació del Mundial de Vela Classe Europa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2017 07:58:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’espanyol Sven Stadel encapçala la classificació del Mundial de Vela Classe Europa

Avui dilluns s’ha disputat la tercera jornada del campionat, on el ha noruec Lars Brodtkorb continua en segon lloc, mentre que en dones les places del podi estan sent molt disputades

Les aigües de Blanes han viscut aquest dilluns la tercera jornada del Campionat Mundial de Vela Classe Europa, que està resultant ser molt més disputat del què a priori semblava. Avui ha estat una sessió molt dura per a alguns regatistes, tot i que el vent no ha estat tan fort com en els darrers dies. Uns migjorns càlids i suaus han posat el camp de regates en un veritable formiguer, i en aquesta situació el gran perjudicat ha estat el noruec Lars Brodtkorb.


Tercera jornada del mundial - Fotografies: Alfred Farré
Qui partia com a favorit des de l’inici del mundial ha vist com l’alacantí Sven Stadel se li escapava en la general, i el que semblava un duel entre tots dos ara pot quedar molt descafeïnat després de la mala jornada patida pel nòrdic. Brodtkorb ha punxat amb uns parcials de 21 i 16 que el mantenen en el segon lloc de la classificació, a 16 punts del seu rival. Per contra, Sven Stadel es consolida com a líder absolut amb 17 punts.


El tercer lloc l’ocupa l’alemany Fabian Kirchhoff, que en la darrera regata d’avui ha fet un primer. També ha tingut avui dilluns el vent de cara Oriol Arrufat, que va setè en la general, així com Oriol Piña, que a la cinquena regata –la primera d’aquest dilluns- ha signat un segon sumant 97 punts. Per la seva banda, Rafael Rabassa avui ha fet uns parcial de 4t i 2n, sumant 98 punts.

Les places al podi del mundial en dones, molt disputades

En la competició de dones sembla que el podi continua prou disputat. Les daneses Anna Livbjerb i Anna Munch continuen situades al primer i segon lloc respectivament. Per la seva banda, la catalana Elisabet Llargués manté la tercera plaça, si bé ara qui li està cobdiciant el lloc és la cartaginesa Ascensión Roca de Togores, que avui ha pujat de cop des de la setena fins la quarta posició, a dos punts de la lloretenca.


Per la seva banda, l’alacantina Irene Quilez s’ha plantat a la cinquena posició en un ascens meteòric des de la novena plaça que ocupava fins ara. Per la seva banda, les rivals d’Irene Sánchez continuen sent les alemanyes Tania Tammling i Marisa Roch. En vuitena posició s’ha col·locat Lluïsa Puig, que ha entrat al top ten de la classificació, millorant sis places. Dimarts i dimecres es disputaran les dues darreres jornades del mundial, que es tancarà la tarda d’aquest darrer dia amb el lliurament de premis.


Data de realització: 07/10/2017 | Data de la darrera actualització: 07/10/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300