Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Exposició Pública i Sessió Participativa del POUM


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2017 12:42:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Exposició Pública i Sessió Participativa del POUM

S’ha obert el termini per consultar la documentació al web i els matins laborables al Centre Cultural Els Pedrets. El dimecres 12 de juliol es farà una sessió oberta al públic a la Sala de Plens

L’Ajuntament de Blanes ha obert el termini d’exposició pública del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), després que el ple municipal del passat 29 de juny va aprovar-lo amb caràcter inicial per 13 vots a favor i 8 en contra. Durant aquest període es podran presentar les al·legacions que es considerin oportunes, i per informar-se sobre el contingut del pla, hi ha diversos mitjans que es posen a l’abast de la ciutadania.


Consulta del POUM al Centre Cultural Els Padrets
Es pot consultar i descarregar la documentació a través de la xarxa: https://www.dropbox.com/sh/jo6p9055899poeq/AABoEFiLm2y-FQjlsWUVadFFa?dl=0 , així com informació complementària al web de l’Ajuntament de Blanes: https://www.blanes.cat/urbanisme. També s’hi pot accedir físicament de dues maneres. Una d’elles és obtenint una còpia en CD a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (AMIC), a la planta baixa del consistori (Passeig de Dintre, 29).


L’altra opció és adreçar-se al Centre Cultural Els Padrets (Carrer Sant Bonós, 5), on s’hi ha dipositat físicament tota la informació i documentació. Es podrà consultar fins a mitjans del proper mes d’octubre, i l’horari per fer-ho és de dilluns a divendres, de 9’30 a 13’30 h. Per últim, també hi ha la possibilitat de concertar una trobada per ampliar informació i aclarir dubtes amb l’equip tècnic assessor del POUM, demanant una cita prèvia a través del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Sessió de participació pública el 12 de juliol

A banda de totes aquestes opcions, l’Ajuntament de Blanes també ha organitzat una sessió de participació pública que tindrà lloc aquest dimecres 12 de juliol a les set de la tarda a la Sala de Plens. Tècnicament, aquesta trobada és la Sessió de retorn de la participació i presentació del POUM, i està convidat a assistir-hi qui vulgui informar-se, així com tothom que estigui interessat en dir-hi la seva, sense necessitat de realitzar cap inscripció prèvia.


Una àvia i el seu net consulten el POUM
La sessió s’encetarà fent un repàs del procés de participació que s’ha realitzat fins ara, amb l’objectiu de contextualitzar la reunió i donar a conèixer les dades bàsiques de les accions que s’han dut a terme. Seguiment, i com a punt central de la trobada, l’equip redactor del POUM presentarà les línies generals i principals propostes del POUM que s’ha aprovat inicialment.

Aquesta informació es posarà en relació amb la diagnosi inicial, així com amb les conclusions de la participació en les jornades prèvies que es van fer abans de dur-ho a l’aprovació del plenari. D’altra banda, tenint en compte el període d’exposició pública, es dedicarà una part de la sessió a explicar com cal presentar les al·legacions. Es tracta que aquestes puguin ser preses en consideració de cara a l’elaboració del documentació que posteriorment s’elevarà a l’aprovació provisional del ple.


Finalment, la trobada es tancarà amb un torn obert d’intervencions del públic assistent, amb l’objectiu d’establir un debat per recopilar possibles esmenes o millores en referència a la proposta del POUM. Amb posterioritat, està previst que s’elabori un breu informe de retorn d’aquesta sessió on es recolliran els principals conceptes tractats. D’altra banda, les conclusions de la sessió participativa del 12 de juliol formaran part d’un informe que, igual que en la fase d’avanç, es farà arribar als assistents i es publicarà a la web del POUM.


Aquesta informació també inclourà els suggeriments i propostes rebudes mitjançant el canal d’aportacions de la pàgina web. Per estar al cas de tot allò relacionat amb l’elaboració i la participació del POUM de Blanes es recomana visitar la web específica del POUM, que es concep com l’eina central de tot el procés participació, ja que aglutina tota la informació, documentació i agenda relacionades.
Data de realització: 07/10/2017 | Data de la darrera actualització: 07/10/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300