Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del IV Torneig de Futbol Platja de Blanes abans de començar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2017 11:45:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit del IV Torneig de Futbol Platja de Blanes abans de començar

Ha estat la primera vegada que s’han exhaurit les places dies abans que tingui lloc, el cap de setmana del 15 i 16 de juliol. S’han inclòs millors premis en metàl·lic i un sorteig d’obsequis

Blanes viurà el proper cap de setmana del 15 i 16 de juliol la quarta edició d’una competició directament relacionada amb les elevades temperatures d’aquests dies i l’ambient de platja que ajuda a combatre-les. Es tracta del IV Torneig de Futbol Platja, que malgrat el poc temps que porta celebrant-se ja compta amb un bon nombre de seguidors incondicionals.


Equip guanyador III Torneig Futbol Platja 2016
Això fa que en cada nova edició hi hagi més participants i espectadors, perquè és un esdeveniment que genera molta expectació. N’arrossega tant a tocar del terreny de joc, sobre la sorra, com al seu voltant sobre el Passeig de Mar,j on es pot seguir la competició amb major comoditat. Durant dos dies l’espectacle entre lúdic i esportiu està servit a la platja del centre de la vila, on s’hi habiliten les dues pistes de joc i altres complements.

Èxit del torneig abans de començar

Aquest 2017 la competició ja comença amb bon peu inclús des dels seus dies previs, quan s’estan enllestint els darrers preparatius. I és que per primera vegada en la curta història del torneig ja s’han exhaurit les places de participació dels equips, que han arribat al topall amb 300 jugadors i més d’una vintena d’equips procedents de diversos punts d’arreu de Catalunya.


L’esdeveniment, a més a més, compta amb diverses millores. Una de les més destacades és l’increment econòmic dels premis, que han passat a ser de 700 € per a l’equip que es classifiqui en el primer lloc, i de 240 € per al segon. També s’ha introduït una rifa de productes cedits per diverses empreses de la zona, menús en diferents restaurants, entrades per espectacles, productes gastronòmics i esportius, petits electrodomèstics, etc.

Diumenge gran final després de la lligueta classificatòria

El IV Torneig Futbol Platja està organitzat pel Club de Futbol Atlètic Blanes amb la col·laboració d la Federació Catalana de Futbol, l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona. S’allotjarà a la platja del centre de la vila -a l’alçada del Banc dels Músics- durant el proper cap de setmana del 15 i 16 de juliol, des de les 9 del matí fins a quarts de 10 de la nit.


Primer es disputarà la fase inicial de lligueta que es jugarà dissabte, i un cop superats els primers enfrontaments es classificaran 16 equips. L’endemà diumenge serà el moment de la fase final on es lluitarà per arribar a la gran final que s’emplaça a partir de les 7 de la tarda, i dirimirà l’equip campió i el sotsampió. Com en les anteriors edicions, també hi haurà premis en el concurs de xilenes i faltes, al millor jugador i jugadora, màxim golejador, millor porter, etc.


Celebració victòria del Crowley's Irish Pub
Espectadors i jugadors compten amb l’al·licient de poder gaudir d’una zona d’ombra que s’habilita en un espai de la platja delimitada pel terreny de joc, així com un servei de bar i música ambient. Diumenge a les 6 de la tarda es farà el sorteig d’obsequis, a les 7 el partit de la final i a les 8 l’entrega de premis.


L’any passat l’equip del Crowley’s Irish Pub de Blanes i el Lacade –format per un combinat de jugadors d’Hostalric i Breda- es van proclamar campió i sots-campió respectivament. Com de costum, el partit va ser emocionant des del minut zero, i va acabar amb un empat que va propiciar una tanda de penals. Amb aquesta fita, el Crowley’s Irish Pub es va treure l’espina que tenia clavada de les dues anteriors edicions, quan es va quedar a les portes de proclamar-se campió.
Data de realització: 07/11/2017 | Data de la darrera actualització: 07/12/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300