Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes dóna suport al SEM i als Bombers per evacuar un malalt


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2017 04:09:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESLa Policia Local de Blanes dóna suport al SEM i als Bombers per evacuar un malalt

Aquesta passada nit s’ha hagut de muntar un operatiu especial per poder traslladar un home de 87 anys veí del municipi des del seu domicili fins a l’Hospital Comarcal

Efectius de diversos cossos de seguretat i emergència s’han mobilitzat aquesta passada nit de dilluns a dimarts per treballar de manera coordinada en el trasllat d’un veí de Blanes que necessitava atenció mèdica a l’Hospital Comarcal de la Selva amb seu en aquest municipi. L’operatiu es va activar arran que dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van ser requerides perquè atenguessin en el seu domicili –situat al centre de la vila- un veí de Blanes de 87 anys.


Un cop examinat, l’equip de professionals sanitaris va dictaminar que calia ser traslladat a l’Hospital Comarcal. A causa del delicat estat de salut de l’home a qui s’estava atenent, es va requerir l’ajuda dels Bombers de la Generalitat per fer el trasllat des del seu domicili, ja que no se’l podia baixar per les escales de l’edifici amb prou garanties. Paral·lelament, també s’havia activat la presència de la Policia Local de Blanes per donar suport a les tasques d’evacuació que havien de dur a terme els bombers.


Com sol ser habitual en aquest tipus d’operatius, els bombers van accedir al balcó de l’home, situat en un primer pis, amb l’ajut de l’escala telefèrica. Finalment, sense cap altre entrebanc, una ambulància es va encarregar de transportar el malalt a l’hospital. En total, durant tota l’emergència van intervenir un total de cinc unitats: 2 ambulàncies del SEM; 2 camions dels Bombers, un d’ells amb l’escala telefèrica; i una patrulla de la Policia Local de Blanes amb dos agents. L’operatiu es va iniciar quan passaven pocs minuts de 2/4 de 12 de la mitjanit de dilluns, finalitzant quan faltaven pocs minuts de 2/4 d’1 de la matinada d’avui dimarts.Data de realització: 07/11/2017 | Data de la darrera actualització: 07/11/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300