Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra dissabte la II Nit de l’Esport, que inclourà novetats i un concert amb ‘Porto Bello Band’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2017 06:49:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra dissabte la II Nit de l’Esport, que inclourà novetats i un concert amb ‘Porto Bello Band’

Es lliuraran més de 50 reconeixements individuals i col·lectius, així com premis especials per a destacats esportistes blanencs i veterans periodistes esportius de diversos mitjans

Per segon any consecutiu la Ciutat Esportiva Blanes allotjarà un esdeveniment on els principals i únic protagonistes són les entitats i els homes i dones, nens i nenes que practiquen alguna modalitat esportiva en aquest municipi. Es tracta de la II Nit de l’Esport, que tindrà lloc aquest dissabte 15 de juliol a la tarda, i que novament no té altra objectiu que reconèixer l’esforç i la tasca sovint anònima que fa tot aquest col·lectiu.


Nit de l'Esport de Blanes 2016
Recuperada el 2016 amb motiu del cinquè aniversari de l’emblemàtic equipament on tindrà lloc la cerimònia, aquest any es vol continuar en la mateixa línia que sigui un esdeveniment festiu, gaudit especialment per les entitats i esportistes. Es lliuraran més de 50 reconeixements corresponents a una trentena d’entitats, a més a més d’altres guardons més especials. Entre aquests darrers cal comptar els que es donaran a destacats esportistes blanencs, així com a veterans periodistes esportius de diversos mitjans.

L’acte el presidiran l’alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas, acompanyat pel regidor d’Esports, Joel Comas. També hi participaran representants de totes les forces polítiques, que s’encarregaran d’anar lliurant els trofeus als premiats. També s’ha convidat a assistir-hi a tots els exregidors d’Esports que hi ha hagut al llarg dels diferents mandats a l’Ajuntament de Blanes.


Igual que l’any passat, s’espera que hi participin centenars de persones que gaudiran d’un esdeveniment 100% festiu. Per fer l’acte encara més am,è es comptarà amb un mestre de cerimònies d’excepció, el periodista blanenc Rafel Bagot, que ja es va encarregar de conduir La Nit de l’Esport en la primera edició del 2016, i que anirà desvetllant al llarg de l’esdeveniment els guardonats i guardonades.

Concert amb ‘Porto Bello Band’ i altres al·licients

Un cop finalitzi el lliurament de reconeixements, vindrà la segona part de la festa esportiva, que inclourà un concert amb Porto Bello Band, un grup vital i jove que aportarà un directe mogut i, sobretot, molt festiu. Tot just fa dos anys que la seva música ha començat a captivar tothom, sorgit de la complicitat de dos germans: Joanet (bateria de Buhos) i Tonet Blázquez.

Aquests són el pal de paller d’un grup que es va crear amb la intenció que sigui un producte pensat per agradar a tots els públics. Així, fan sonar melodies de gairebé tot el món sencer tot barrejant-se amb la música que ens fa moure aquí com l’ska, reagge, rumba, rock, punt, etc. Un altre dels al·licients amb què comptarà la II Nit de l’Esport serà la signatura de llibres que farà el corredor d’ultrafons blanenc Xavi Marina, que tindrà un estand amb exemplars de la seva primera incursió literària: Una vida llena de metas, on parla de la seva experiència en les curses més dures del món.


D’altra banda, també s’estrena l’escultura que simbolitza el trofeu, després que l’any passat feia referència al cinquè aniversari de la Ciutat Esportiva Blanes. La II Nit de l’Esport, que s’allotjarà a la pista verda de la Ciutat Esportiva, començarà a 2/4 de 7 de la tarda del proper dissabte 15 de juliol i començarà amb la recepció dels convidats al hall. A ¾ de 7 es donarà accés a la pista, i a les 7 en punt començarà la cerimònia, seguida pel concert del grup Porto Bello Band.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/16/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300