Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La II Nit de l’Esport de Blanes reconeix la tasca de 50 esportistes, equips, entitats i periodistes esportius


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/16/2017 10:22:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La II Nit de l’Esport de Blanes reconeix la tasca de 50 esportistes, equips, entitats i periodistes esportius

Durant la festa de l’esport blanenc, que va aplegar més de 1.000 assistents, es va donar suport a la comissió del Consell de Joventut amb el desig que es pugui acabar fent l’’Ensorra’t’

La Ciutat Esportiva Blanes va allotjar aquest passat dissabte per segon any consecutiu la que ja es pot considerar la festa de l’esport blanenc per excel·lència, recuperada després d’una dècada que havia deixat de fer-se. Es tracta de la II Nit de l’Esport, que va congregar més de 1.000 persones –una quantitat de públic més elevada que l’any passat- a la pista verda del pavelló, vestit especialment de festa per a la ocasió.


II Nit de l'Esport - Fotografies: Aitor Roger
Al llarg de la vetllada es van lliurar sengles premis en forma de trofeu a més d’un centenar llarg de persones: 27 esportistes en la categoria d’individuals i un centenar d’atletes i jugadors d’equips i grups en competició triats per les mateixes entitats esportives del municipi en les dues modalitats en solitari i per equips. L’objectiu ha estat un any més agrair la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportistes blanenques durant la passada temporada, a l’hora que es gaudia d’una estona entretinguda i festiva.


L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes accidental, Quim Torrecillas, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas. També es van encarregar de lliurar els trofeus regidors i regidores del consistori en representació dels respectius grups polítics municipals. D’altra banda, es va convidar igualment perquè assistissin a la vetllada als exregidors d’Esports durant aquests anys a la Ciutat Esportiva, comptant amb la presència de Xavier Oms i Xavier Marcos.


Novament, l’expertesa i veterania del periodistes blanenc de TV3 Rafel Bagot va ser l’ingredient imprescindible per encarregar-se de ser el mestre de cerimònies d’excepció que requereix la vetllada. Rafel Bagot va anar desvetllant els guardonats i guardonades de la II Nit de l’Esport mentre els aplaudiments del nombrós públic no paraven de multiplicar-se. Per la seva banda, l’atleta blanenc d’ultrafons Xavi Marina va estar venent i signant llibres de la seva primera incursió literària: ‘Una vida llena de metas’.


Abans que arribés el moment de fer-se la fotografia de família de rigor –molt difícil d’aconseguir per la gran quantitat de premiats que calia aplegar-, l’alcalde accidental, el regidor d’Esports i els representants municipals van tallar el pastís que va cedir per a la ocasió Pastisseria Marina. L’il·luminaven dues bengales en representació dels dos anys que ha complert enguany la recuperada Nit de l’Esport.

Reconeixements a Hiltbrand, Pujol i Sabaly, i premis especials

Al llarg de la vetllada també es van lliurar reconeixements especials a tres esportistes internacionals de Blanes. Al pilot de karting Pedro Hiltbrand, al nedador Guillem Pujol i al corredor Buba Sabaly. De tots tres, l’únic que va poder recollir el seu premi personalment va ser l’atleta senegalès Buba Sabaly, ja que tant Pujol com Hiltbrand són fora de Blanes, precisament perquè estan participant en sengles competicions. En nom del nedador, va recollir el trofeu el seu pare, Robert Pujol.


Reconeixement Especial al corredor Buba Sabaly
L’apartat de premis especials es va completar amb una destacada novetat, afegida enguany per primera vegada. Es va voler agrair el treball desenvolupat per quatre periodistes blanencs i del territori durant molts anys a través de diversos mitjans de comunicació: Enric López –conegut popularment com a ‘Charlie’-, Albert Ros, Alfons Serrano i Pedro Hormigo.


L'alcalde accidental, Quim Torrecillas, amb els tres
periodistes esportius: Alfons Serrano, Albert Ros i Pedro Hormigo
Per motius de salut, Enric López no va poder assistir a la cerimònia, i està previst que se li pugui lliurar personalment quan s’hagi recuperat. D’altra banda, Alfons Serrano va sorprendre tota la concurrència recuperant una mostra del seu treball: una fotografia de grup de la primera nit de l’esport que es va celebrar a Blanes l’any 1973, quan s’organitzava en un format molt diferent al què es fa ara.

Suport a la Consell Local de Joventut i l’organització de l’”Ensorra’t”

Al terme de la festa, la valoració va ser plenament positiva, a càrrec del regidor d’Esports Joel Comas: “L’any passat, quan ens vam plantejar recuperar aquesta festa amb el mateix format que fa 10 anys, ja va ser una gran ocasió. Ara, però, realment hem aconseguit superar-nos. No tan sols pels premis que hem repartit, sinó per l’acceptació que ha tingut arreu del món esportiu blanenc .


Parlament del regidor d'Esports, Joel Comas
El regidor d’Esports també va voler agrair el suport tant de les entitats com de tot el personal de l’àrea que presideix per poder organitzar l’esdeveniment: “Hem sento molt orgullós d’haver pogut tornar a comprovar que l’esperit esportiu continua ben viu tant entre els nostres esportistes com a les nostres entitats. Som una flama que hem d’ajudar entre tots que mai no s’apagui”.


L'alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas,
durant el seu parlament
L’alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas, va recordar l’objectiu que la instal·lació on s’estava fent la festa, la Ciutat Esportiva, la faci servir la gent del municipi: “Perquè fer esport també és socialitzar-se, passar-s’ho bé, educar i créixer en un entorn sa”. D’altra banda, tant l’alcalde accidental com Joel Comas –qui és també regidor de Joventut- van fer esment en els respectius discursos a la situació del Festival de Música Jove a la Platja, l’’Ensorra’t’.

El regidor d’Esports i Joventut va afegir-se al sentiment que es viu aquests dies a la població perquè el festival acabi fent-se amb total normalitat. Joel Comas va demanar un aplaudiment –que aviat es va convertir també en una ovació- per als tres dels representants del Consell Local de Joventut que van assistir a l’acte vestits amb la característica samarreta blava que identifica l’esdeveniment.


Representants del Consell Local de Joventut de Blanes,
organitzadors de l''Ensorra't'
Per la seva banda Quim Torrecillas va reblar: “Des de l’Ajuntament de Blanes donem suport absolut al a gent de l’’Ensorra’t’: estem al seu costat. Sentim admiració i respecte per la tasca que estan fent i ens sentim molt orgullosos dels joves de la nostra vila. Esperem que ho podrem gaudir del 21 al 25 de juliol”. Les seves paraules també van quedar reblades per una ovació del gran nombre d’espectadors que omplia la pista.


Joel Comas amb els treballadors i treballadores
de l'Àrea d'Esports
Finalment el concert amb el grup ‘Porto Bello Band’ que havia de tancar la II Nit de l’Esport de Blanes no va ser possible oferir-lo, a causa d’una avaria que es va patir en l’equip d’àudio del grup convidat. En tot cas, l’animació va estar assegurada encara durant una bona estona molt després que s’havia tancat la cerimònia, ja que gran quantitat d’assistents van aprofitar per fer-se fotografies en els dos Photo Calls que es van habilitar en el recinte per immortalitzar l’esdeveniment.
CLUB/ENTITATPREMIATS
1A.D. CA LA GUIDOJesús Ortiz
2BLANES PING PONG TENNIS TAULAJoan Isern
3CLUB DEPORTIU BLANESJesús Ruiz
4CENTRE EXCURSIONISTA BLANESJordi Domínguez
5CLUB BÀSQUET BLANESJoaquim Romero
6CLUB BILLAR BLANESJosé A. Anillo
7CLUB ESCACS MARÍTIM BLANESMar Alaniz
8CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNÀSTICA RÍTMICABrenda Smit
9CLUB ESPORTIU EL VILARGermán Martín
10CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVADavid Gay
11CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT ‘83Mathias Daniel
12CLUB JUDO BLANESEva Gerez
13CLUB KARATE-DO BLANESSara Márquez
14CLUB PATÍ BLANES ATLÈTICCarles Martori
15CLUB RÍTMICA BLANES VITRYLídia Bartrés
16CLUB SHOREI RYU BLANESMario García
17CLUB TAEKWONDO JULS BLANESUn Bon Esportista
18CLUB TRIATLÓ BLANESFidel León
19CLUB TWIRLING BLANESJessica Díez
20CLUB TWIRLING COSTA BRAVAEmma Martí
21CLUB VELA BLANESAlbert Codinachs
22CLUB VÒLEI BLANESJordi Mor
23FUTBOL CLUB RACING BLANENCJoan Viñolas
24GRUP FONDISTES BLANESPedro López
25PATINATGE ARTÍSTIC BLANES FUNDACIÓCecília Simon
26PENYA BLANC-I-BLAVADaniel Romero
27BLANES HOQUEI CLUB FUNDACIÓ – PatinatgeBlanca García
28A.D. CA LA GUIDOEquip Infantil A
29CLUB DEPORTIU BLANESCadet C
30CLUB BÀSQUET BLANESMini A Masculí
31CLUB BILLAR BLANESGrup C
32CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNÀSTICA RÍTMICAConjunt Aleví
33CLUB ESPORTIU EL VILAREquip de Pàdel
34CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVAEquip Benjamí
35CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT ‘83Aleví R
36CLUB PATÍ BLANES ATLÉTICEscoleta
37CLUB RÍTMICA BLANES VITRYPrebenjamí A i B
38CLUB SHOREI RYU BLANESEquip Competició
39CLUB TWIRLING BLANESSènior 1a Div. Elit
40CLUB TWIRLING COSTA BRAVAEquip Sènior
41CLUB VÒLEI BLANESJuvenil Femení
42PATINATGE ARTÍSTIC BLANES FUNDACIÓFutures Promeses
43BLANES HOQUEI CLUB FUNDACIÓ - PatinatgeGrup 1
44RECONEIXEMENT ESPECIAL Pedro Hiltbrand
45RECONEIXEMENT ESPECIAL Guillem Pujol
46RECONEIXEMENT ESPECIALBuba Sabaly
47PERIODISTA ESPORTIU Enric López
48PERIODISTA ESPORTIUAlbert Ros
49PERIODISTA ESPORTIUAlfons Serrano
50PERIODISTA ESPORTIUPedro Hormigo

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/16/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300