Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 3.000 espectadors al IV Torneig de Futbol Platja de Blanes, que proclama campió l’equip del "Caaaalma FP-Tibu-Ron"


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/17/2017 12:23:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 3.000 espectadors al IV Torneig de Futbol Platja de Blanes, que proclama campió l’equip del "Caaaalma FP-Tibu-Ron"

Al llarg del cap de setmana han competit 20 equips en una competició que va culminar diumenge amb la final on l’equip blanenc ‘Brunch Bocateria-Crowley’s’ va quedar sotscampió

El IV Torneig de Futbol Platja de Blanes celebrat durant el passat cap de setmana a la platja del centre de la vila ha tornat a aixecar una gran expectació, congregant més de 3.000 espectadors sumant tots dos dies. La competició va tenir lloc durant tot el dia, tant dissabte com diumenge, i un dels seus atractius és poder veure de prop l’espectacularitat que poden arribar a tenir les jugades dels esportistes sobre la sorra.


Campió del IV Torneig de Futbol Platja: Caaaalma FP - Tibu-Ron
Organitzat per quart any consecutiu pel Club Futbol Atlètic amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, l’Ajuntament de Blanes, i diverses empreses i establiments, la competició va culminar aquest passat diumenge amb la final per decidir les dues primeres posicions. L’equip ‘Caaaalma Futbol Platja – Tibu-Ron’, procedent de Castelldefels, es va proclamar campió després de derrotar als favorits, el ‘Brunch Bocateria – Crowley’s’, format majoritàriament per jugadors de Blanes.

Un Torneig de Futbol Platja que traspassa fronteres

La final disputada el vespre d’aquest passat diumenge per tancar la competició va emocionar al nombrós públic que es va congregar en especial per saber el desenllaç. No tan sols perquè el ‘Brunch Bocateria – Crowley’s’ està format majoritàriament per jugadors blanencs, sinó també perquè l’any passat va ser l’equip que es va proclamar campió després que en les dues primeres edicions s’havien quedat a les portes d’aconseguir-ho.


IV Torneig de Futbol Platja - Gran Final
En total, han participat al IV Torneig de Futbol Platja de Blanes 20 equips procedents majoritàriament de Blanes, Lloret, Vidreres, Tordera, Barcelona, Hostalric o, com ha estat el cas dels nous campions, de Castelldefels. Dissabte es van jugar els partits de la fase inicial de lligueta, mentre que ahir diumenge va ser el torn de la fase final que va culminar amb l’emocionant partit que va tancar la competició.


Al llarg del cap de setmana, tant els participants com el públic assistent van poder gaudir d’una zona d’ombra, música ambient i una barra de bar on reposar forces i apaivagar la calor. També cal destacar que la narració dels partits va comptar amb dos speakers que van contribuir a donar un encara ambient més distès i amè a l’esdeveniment: Dani Adame i Pitu Palacios.

Classificació, premis i guardons especials

A rengló seguit que s’havia disputat la final, va arribar el moment de fer l’entrega de premis als vuit primers classificats, així com a diferents modalitats esportives i extra-esportives que també comptaven amb sengles reconeixements. El lliurament el van encapçalar president del Club Futbol Atlètic Blanes, Ivan Alaminos, acompanyat de la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa, Dafne Galvany.


Dafne Galvany entrega el premi al 2on classificat: Brunch Bocateria - Crowley's
A banda del campió i sotscampió –Caaaalma Futbol Platja – Tibu-Ron i Brunch Bocateria – Crowley’s-, les vuit primeres posicions les van ocupar els següents equips: en 3er lloc Càmping Solmar, a la 4a plaça Freestaila, en 5ena posició Puenting BCN.com, a la 6a plaça Lacade, al 7è lloc Ferreteria Disset Tres-Cents, i en 8a posició Unió Deportiva Descansa.


Pel que fa als guardons individuals i especials, el premi del concurs de faltes el va guanyar el joveníssim Mario Martinetto; en xilenes va guanyar David Romero; el millor porter va ser Quico Riera; el màxim golejador Audal Andrés; com a millor jugador es va escollir Darío Cesena, i finalment s’ha premiat com a facilitadors del millor fairplay de la competició a l’equip d’àrbitres amb què ha comptat el IV Torneig de Futbol Platja.
Data de realització: 07/17/2017 | Data de la darrera actualització: 07/17/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300