Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Pirotècnia Hermanos Ferrández ensordeix per segon any consecutiu la nit de Blanes al concurs internacional


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2017 05:53:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Pirotècnia Hermanos Ferrández ensordeix per segon any consecutiu la nit de Blanes al concurs internacional

La guanyadora de l’any passat va oferir un espectacle que va ser avalat contínuament pels aplaudiments del públic. Aquest dimarts serà el torn de Régie Fête Pyrotechnie, de França

La nit de dilluns el cel nocturn de Blanes va quedar durant uns minuts literalment allarat de llum, trons i color a través de la contundent tirada de focs que va oferir la Pirotècnia Hermanos Ferrández, de Múrcia. Guanyadora de la darrera edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, l’espectacle que va oferir ahir al vespre va ser contínuament aplaudit pels milers de persones que tornaven a omplir les platges de la vila


Espectacle Pirotècnia Hermanos Ferrández
El públic assistent va tancar l’actuació amb una llarga ovació que, com a mínim, deixava clar que li havia agradat força l’espectacle. Tal com ja va avançar durant la trobada que el representant de la pirotècnia va mantenir al migdia amb la Comissió Tècnica del Jurat, els focs aquàtics van destacar per la seva profusió i lluminositat. Tampoc es van quedar precisament curts els focs que va tirar aprofitant tot l’espai del cel i l’entorn de Sa Palomera.


Lliurament 'Monument als Focs de Blanes' a
Antonio Ferrández, de la Pirotècnia Hnos. Ferrández
La combinació de so i llum, marca de la casa, també va ser ovacionada pel públic, que va revalidar la seva preferència pels murcians. Aquesta nit de dimarts serà el torn de la única representant forània del concurs, Régie Fêtes Pyrotechnie Harnes de França, que ha fet un disseny titulat La mare natura que repassarà les quatre estacions de l’any amb les formes i colors característiques de cada temps.


Reunió amb els membres de la Comissió Tècnica
El 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava es tancarà demà dimecres, coincidint amb el dia central de la Festa Major de Santa Anna. Ho farà amb uns vells coneguts dels blanencs i blanenques, la Pirotècnia Pablo d’Astúries, que va guanyar el primer premi l’any 2002.Data de realització: 07/25/2017 | Data de la darrera actualització: 07/25/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300