Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’actuació de la Pirotècnia Pablo d’Astúries tanca avui el 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2017 05:19:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’actuació de la Pirotècnia Pablo d’Astúries tanca avui el 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici

La veterana empresa asturiana dispara aquest dimecres després que ahir ho va fer la francesa Régie Fête. Dijous es farà el veredicte en un acte públic que tindrà lloc al Teatre

La tirada de focs que es farà puntualment avui dimecres a 2/4 d’11 de la nit serà la darrera del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava que s’acull a Blanes. Serà el torn d’una vella coneguda pel públic blanenc, la Pirotècnia Pablo, de Cangas de Narcea (Astúries). Fins el moment, les quatre nits que hi ha hagut del concurs han deixat al públic més que satisfet, per tant tenen un repte al seu davant.


Membres de la Comissió Tècnica amb el representant
de l'empresa Régie Fête Pyrotechnie
Ja són moltes les persones que afirmen que enguany la tria dels dos primers premis que s’atorguen enguany serà molt difícil per l’excepcional qualitat que han tingut totes les tirades. La nit d’aquest passat dimarts va ser el torn de l’única empresa estranger que hi participa, la Régie Fête Pyrotechnie de França, que va ser assistida per l’emblemàtica empresa valenciana Europla.

Seguint el costum de tots aquests dies, ahir al migdia membres de la Comissió Tècnica del Concurs de Focs es va trobar amb representants de les dues pirotècnies per lliurar la reproducció del Monument al Focs d’Artifici. També van aprofitar per parlar de la tirada de focs que s’havia de fer ahir a la nit, així com per visionar l’espectacle de la jornada anterior, quan va disparar la murciana Hermanos Ferrández, guanyadora de l’any passat.

Acte Públic amb el Veredicte del Concurs dijous al Teatre de Blanes

Demà dijous serà quan se sabrà quina empresa de les cinc que han concursat s’endurà el primer premi. A les 7 de la tarda, en un acte públic que tindrà lloc al Teatre de Blanes, s’aplegaran els 8 membres de la Comissió Tècnica i les 50 persones del Jurat Popular per emetre el veredicte.


Es tracta d’una altra novetat d’aquest 2017, ja que enlloc de fer-se a la Sala de Plens, s’allotjarà al Teatre de Blanes. Per aquet motiu, s’ha trencat el format habitual dels darrers anys i se li donarà un caire molt més adequat al calibre del concurs internacional, de manera que serà una gala al més pur estil hollywoodià.
Data de realització: 07/26/2017 | Data de la darrera actualització: 07/26/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300