Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les XII Nits de Marimurtra comencen dissabte vinent amb el concert solidari amb Víctor Branch


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/02/2017 06:58:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les XII Nits de Marimurtra comencen dissabte vinent amb el concert solidari amb Víctor Branch

La veu d’un dels artistes emergents al panorama musical català serà el tret de sortida d’un cicle que s’allargarà durant tot l’agost al Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra

Aquest proper dissabte 5 d’agost Blanes donarà la benvinguda a les XII Nits de Marimurtra, un cicle de concerts que proposa alguna cosa més que una sessió musical. Es tracta de gaudir d’inoblidables nits en un entorn privilegiat: el Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra, el racó més icònic i reconegut de tot el recinte. La sessió inaugural anirà a càrrec de Víctor Branch, un cantant de formació principalment clàssica que ha sabut fusionar aquest aprenentatge amb la música que més li agrada.


El cantant Víctor Branch presenta dissabte al Jardí Marimurtra
el seu treball 'Introspective'
D’aquesta manera ‘Introspective’, el seu primer treball, inclou diverses peces que reivindiquen valors com l’amor o l’autoestima, i arriba a tocar temes aparentment tabús, com per exemple la sexualitat. El seu show ofereix un repertori molt ampli i variat, un cocktail de temes propis barrejats amb versions de clàssics que no deixa indiferent a ningú. Així, fa un recorregut per referents de l’univers musical com Amy Whinehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson o Lauryn Hill.

El recinte del jardí s’obrirà a partir de 2/4 de 9 de la nit, mentre que el concert començarà a les 10 de la nit. Enguany el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i els seus familiars.


Precisament la clau solidària caracteritzarà el concert inaugural de les XII Nits de Marimurtra, ja que per tercer any consecutiu la Fundació Carl Faust col·labora amb la PID Foundation, dedicada a generar recursos per la investigació de les immunodeficiències primàries, un conjunt de més de 200 malalties congènites amb alteració quantitativa i/o funcional dels diferents mecanismes implicats en la resposta immunitària i que afecten a 1 de cada 2.000 nounats.

Després del concert que oferirà Víctor Branch aquest proper dissabte, el cicle seguirà amb tres altres atractives propostes: The Gospel Viu Choir, Suanna del Saz i, com a colofó final, Quimi Porter. Les entrades anticipades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat


Data de realització: 08/02/2017 | Data de la darrera actualització: 08/02/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300