Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una mitjana de 1.500 persones diàries han participat al 1er Happy Food Trucks Tour de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/07/2017 01:16:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una mitjana de 1.500 persones diàries han participat al 1er Happy Food Trucks Tour de Blanes

S’ha fet aquest cap de setmana a la Plaça dels Països Catalans, el nou espai situat a l’entrada de Blanes. Ha ofert gastronomia variada i actuacions en directe de música folk i versions

La primera edició del Happy Food Trucks Tour que ha fet parada a Blanes durant el passat cap de setmana ha estat valorada de manera molt positiva tant per l’Ajuntament de Blanes com pels co-organitzadors. Durant tres dies, les food trucks es van plantar a Blanes amb menjar confeccionat en viu i en directe en furgonetes amb personalitat pròpia de tota mena i caravanes sweety que han apropat aquesta moda en plena efervescència a blanencs i visitants.


1er Happy Food Trucks Tour a Blanes
Amb una estètica vintage amb tocs de bohèmia, el tour ha fet les delícies dels més foodies -és a dir, els aficionats al bon menjar i a la beguda-, que han tingut una variada i ampla mostra per triar a través de les 10 trucks que han estat instal·lades en aquest municipi de la Costa Brava durant tres dies. Es van posar en marxa divendres i han estat en funcionament durant tot el cap de setmana, marxant aquest matí de dilluns en direcció a Mataró, on farà la propera estada.

1.500 persones diàries de mitjana

La combinació de bon menjar i actuacions en directe és la clau de l’èxit d’aquesta mena de circ gastronòmic i musical on gent de totes les edats, famílies i colles d’amics, hi ha trobat el seu espai. Es calcula que cada dia hi ha hagut una mitjana de 1.500 visitants al Happy Food Trucks Tour de Blanes, en una activitat que majoritàriament començava pels volts de les sis del vespre i s’allargava fins quarts d’una de la matinada. Hi havia tant vilatans com estrangers, majoritàriament turisme francès i anglès.


Des de l’organització –Ajuntament de Blanes i Happy Food Trucks- el balanç és tan positiu que ja es busquen dates per repetir l’experiència l’any vinent. No tan sols pel gran nombre de visitants que ha atret, sinó també per l’incentiu que ha suposat en l’apretada agenda que bull especialment d’activitats a Blanes durant l’estiu.


Furgonetes amb personalitat, caravanes sweety i autèntiques cuines motoritzades han format part d’aquesta gran família amant dels esdeveniments 100%. El seu principal atractiu és la possibilitat d’oferir experiències diferents, la senzillesa, la immediatesa i l’oportunitat de gaudir de menjar de qualitat en un entorn autèntic i natural que a Blanes comptava a més a més amb l’incentiu d’estar just davant del mar.

Actuacions en directe i tast de vins musicals

El punt afegit de qualitat ha anat a càrrec de les actuacions en directe a l’escenari que formava part del recinte. Durant els tres dies que ha tingut lloc el 1er Happy Food Trucks Tour a Blanes diversos cantants han acompanyat les propostes culinàries, en una fusió harmoniosa molt diferent al què sol ser habitual, destacant en aquest sentit l’experiència de fruir d’un tast de vins el vespre de dissabte: Wine & Music, amenitzat amb els Tokaji Quartet.


El flamenc/rock de Tori Sparks, la música Deep-House-Techno de DJ Chimi Hendrixx, o bé les interpretacions en acústic a càrrec de David Ros, Jordi Belza i Adeline van acabar de configurar un repertori que completava l’experiència culinària sense estridències, actuant com a fil conductor de l’esdeveniment. Les versions d’èxits musicals de tots els temps que va interpretar la Happy FT Band dissabte a la nit també va ser un altre punt d’inflexió ideal per tancar la jornada.

Un passeig gastronòmic arreu del món

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, hi havia 10 possibilitats de tria a través de sengles caravanes que preparaven les diferents propostes culinàries en viu i en directe. Dues de les que van tenir més èxit van ser la brasa argentina d’El Caminito, i la il·limitada quantitat de varietats d’ou que s’encarregava d’anar servint al truck El Grillat.


Ara bé, també hi havia menjar mexicà, bocateria, creperia, sandwitxos, burguers, patates fregides, iogurts i un llarg llistat de temptacions capaces de satisfer els gustos més inimaginables. Tot plegat es podia degustar en taules i cadires repartides per tot el recinte, còmodament assegut però també dret, recolzant-se en unes originals taules fetes amb estenedors de roba amb un metacrilat al damunt que resultaven ser la mar de còmodes.
Data de realització: 08/07/2017 | Data de la darrera actualització: 08/07/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300