Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un gran concert amb Víctor Branch inaugura les Nits de Marimurtra que seguiran dissabte amb The Gospel Viu Choir


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/08/2017 09:03:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marimurtra_LesNitsUn gran concert amb Víctor Branch inaugura les Nits de Marimurtra que seguiran dissabte amb The Gospel Viu Choir

El jove artista gironí va desplegar el seu característic encant i va connectar amb el públic, que té l’oportunitat de seguir emocionant-se amb l’espectacle ‘Gospelizing’

La vibrant actuació del jove artista gironí Víctor Branch va ser l’encarregada d’inaugurar dissabte passat les 12enes Nits de Marimurtra al Jardí Botànic. El seu concert va ser l’excusa perfecta per desplegar les seves capacitats de seducció cap a un públic que va respondre també des d’un moment acceptant la seva proposta de bon grat.


Actuació de Víctor Branch a les Nits de Marimurtra
Omplint tot l’escenari del Templet de Linné, Víctor Branch va interpretar les peces del seu primer treball, ‘Introspective’ i la resta de peces que donen forma a la seva proposta: Amy Whinehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson, Lauryn Hill i fins i tot Crowded House. Tot plegat perfectament embolcallat amb l’original posada en escena de l’artista que, en aquesta ocasió es va acompanyar del so d’un teclat i una trompeta.

Nits de Marimurtra doblement solidàries

El concert, que tenia les entrades esgotades dies abans, va acabar amb un vibrant homenatge al so d’Stevie Wonder i el públic ballant de peus en el què va ser una nit immillorable per posar en marxa. Igual que ja s’ha fet en les tres anteriors edicions, el concert inaugural de Les Nits de Marimurtra es va fer en col·laboració amb PID Fundation, una fundació dedicada a generar recursos per a la investigació de les immunodeficiències primàries, més de 200 malalties congènites amb alteració quantitativa i/o funcional que afecten a un de cada 2.000 nounats.


D’altra banda, durant la present edició del cicle musical, el servei de bar va a càrrec de la Fundació Oncolliga Blanes, una organització sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer, així com la dels seus familiars. D’aquesta manera, tothom qui aprofiti per fer un mos també contribuirà a una molt bona causa.

Propera sessió amb The Gospel Viu Choir

Després d’aquesta vibrant arrencada de l’actual edició, Les Nits de Marimurtra continuaran dissabte vinent, 12 d’agost, amb una proposta molt atractiva. Es tracta de The Gospel Viu Choir i el seu darrer espectacle, ‘Gospelizing’ que, de ben segur –igual que ja ha fet en la sessió inaugural Víctor Branch-, no deixarà ningú indiferent.

The Gospel Viu Choir repeteix cartell per segon any consecutiu per compensar tots els qui en l’edició del 2016 es van quedar sense poder gaudir-los, ja que les entrades es van exhaurir. Considerats el referent del gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, TGVC presentarà un nou espectacle amb la millor variant urbana del moment: ‘Gospelizing’, amb entrades a la venda al preu de 28 €.


The Gospel Viu Choir, en la seva actuació a Les Nits de Marimurtra del 2016
Un al·licient afegit és que, amb cada entrada que s’adquireix per Les Nits de Marimurtra, se’n regala una altra per visitar el Jardí Botànic Marimurtra de dia. D’aquesta manera, es vol promoure el coneixement de l’espai, la seva riquesa botànica i el seu valor paisatgístic com a enclavament turístic de primer ordre a Blanes i la Costa Brava.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat. Les Nits de Marimurtra comencen a 2/4 de 9 de la nit, amb l’obertura de portes al públic, mentre que els concerts s’inicien a les 10 de la nit i el recinte es tanca a les 12 de la mitjanit.Data de realització: 08/08/2017 | Data de la darrera actualització: 08/08/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300