Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El campió del Món i d’Europa de Karting Pedro Hiltbrand rep un reconeixement de l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2017 02:50:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El campió del Món i d’Europa de Karting Pedro Hiltbrand rep un reconeixement de l’Ajuntament de Blanes

Es tracta del trofeu de la II Nit de l’Esport, que el pilot blanenc no va poder recollir personalment pels seus compromisos esportius fora de Catalunya

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, ha lliurat avui al matí al campió d’Europa de Karting, el pilot blanenc Pedro Hiltbrand, un reconeixement públic pels seus èxits esportius. Es tracta del trofeu de la II Nit de l’Esport, un esdeveniment que va tenir lloc el passat 15 de juliol a la Ciutat Esportiva Blanes.


El regidor d'Esports, Joel Comas, lliura el trofeu de la
'II Nit de l'Esport' a Pedro Hiltbrand
A causa dels seus compromisos esportius que l’emplaçaven fora de Catalunya, Pedro Hiltbrand no va poder assistir a l’acte, amb la promesa que en dies posteriors tindria lloc l’entrega, tan bon punt la seva atapeïda agenda estigués lliure. El lliurament ha tingut lloc aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Blanes, i també han participat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, així com els regidors Dolors Rubio i Sergio Atalaya.


D'esquerra a dreta: Dolors Rubio, Miquel Lupiáñez,
Pedro Hiltbrand, Joel Comas i Sergio Atalaya
Pedro Hiltbrand, que va assolir el campionat d’Europa l’estiu de l’any passat i el Mundial –la CIK FIA World Championship- en categoria sènior a finals del 2016, aspira ara a poder tornar a aixecar la copa de Campió de Món molt aviat. Serà concretament a través dels dos propers compromisos que l’esperen: el 6 de setembre a Alemanya, i el 20 de setembre a la Gran Bretanya.


Pedro Hiltbrand - Fotografia: Jacobo Vega
Als seus 21 anys, Pedro Hiltbrand és pilot oficial d’una marca de karting, i ho serà almenys fins al 2019. El seu somni és arribar a la F1, i porta tota la seva vida en el món del motor. El seu pare fa 40 anys que treballa en sengles circuits de karting: primer a Tossa i més tard a Blanes, on el seu fill va iniciar-se en aquest esport.


Data de realització: 08/22/2017 | Data de la darrera actualització: 08/22/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300