Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Trobada d’agermanament entre les penyes blanenques del Màlaga i el Girona abans del partit d’aquest dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2017 12:01:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Trobada d’agermanament entre les penyes blanenques del Màlaga i el Girona abans del partit d’aquest dissabte

L'acte es va fer divendres al vespre a la seu de la Penya Malacitana de Blanes, i va comptar amb la participació de representants del Málaga CF

Quan faltaven poc menys de 24 hores perquè tingués lloc el partit entre el Girona FC i el Málaga CF, programat el vespre d’aquest dissabte, Blanes ha allotjat una trobada de germanor entre les penyes de tots dos equips de primera divisió. L’acte, que va comptar amb convidats molt destacats, es va allotjar a la seu de la Penya Malacitana de Blanes, que enguany compleix 17 anys d’història.


Els protagonistes de la trobada d'agermanament
Fotografies: Joaquim Llorens Garangou
Entre els diversos protagonistes que va tenir l’acte s’hi comptaven Jaume Barreras Gutiérrez i Jordi Gutiérrez, co-presidents de la Penya Malacitana, així com Antonio Meléndez, president de la Penya del Girona FC, de molt recent creació. L’altre focus d’atenció va estar centrat en la participació de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, així com de diversos representants del Málaga FC desplaçats a Girona amb motiu del partit.

La delegació malaguenya recent arribada a territori gironí l’encapçalaven dos consellers consultius de l’equip malagueny: Paco Martín Aguilar i Abdallah Ben Barek, l’exjugador que va defensar els colors del Málaga als anys 60, i que va formar part de la selecció del Marroc en competicions internacionals. També van participar en la trobada el president i el vicepresident de la Federació de Penyes del Málaga CF, Miguel Molina i Arturo Caracuel, respectivament.


Els convidats que també van cridar l’atenció als membres de la Penya Malacitana de Blanes que omplien la seva seu ubicada al Bar Restaurant En la Esquinita te Espero, van ser uns altres assistents. Es tractava dels periodistes i operadors de càmera de 101 TV Málaga i Málaga CF Televisión, que van realitzar sengles reportatges de l’esdeveniment, i que es troben desplaçats aquests dies a territori gironí per cobrir l’enfrontament esportiu entre el Girona i el Málaga.

Intercanvi d’obsequis entre els diversos protagonistes

La trobada de germanor es va encetar amb diversos parlaments dels protagonistes de la jornada, seguida per un intercanvi d’obsequis que va anar celebrats un per un per tots els assistents. El conseller consultiu del Málaga CF, Paco Martín Aguilar, va lliurar una placa honorífica a Jaume Barreras Gutiérrez, copresident de la Penya Malacitana de Blanes, que recíprocament en van lliurar una altra al directiu malagueny..


Els copresidents de la Penya Malacitana de Blanes,
amb el conseller consultiu del Málaga CF
També va rebre el seu corresponent obsequi el president de la Penya del Girona FC de Blanes, Antonio Meléndez. En aquest cas va ser de mans del president de la Federació de Penyes del Málaga CF, Miguel Molina, així com dels dos copresidents de la Penya Malacitana de Blanes. Precisament tots dos lliuradors de l’obsequi, Jaume Barreras Gutiérrez i Jordi Gutiérrez, van rebre posteriorment un record molt significatiu de la visita malaguenya.


Es tractava d’una samarreta de l’equip signada per tots els jugadors del Málaga CF que va ser especialment celebrada per tothom. Qui també va ajudar a lliurar una samarreta de l’equip l’actual conseller consultiu, Abdallah Ben Barek. L’exesportista, de qui tothom recorda els nombrosos èxits que va aconseguir pel seu equip, està considerat com tot un símbol, un dels millors jugadors amb què ha comptat el club.


A la dreta de la imatge, en primer terme, Abdellah Ben Barek
El lliurament d’obsequis es va tancar amb la placa de la Federació de Penyes del Málaga CF que es va entregar a la Penya Malacitana de Blanes. Durant els parlaments es va fer especial èmfasi en l’emoció que significava per als representants del Málaga CF tornar a Blanes després que fa 17 anys ja van ser en aquesta població gironina per assistir a la fundació de la penya blanenca.

Justament per aquest darrer motiu, els parlaments es van tancar amb un triple crit d’alegria: Visca Blanes, Visca el Málaga i Visca el Girona. La trobada d’agermanament es va tancar amb la interpretació de diversos balls a càrrec de tres joves membres de l’Escola de Dansa Dani Candelas, una actuació reblada per nombrosos aplaudiments.


Els representants de les dues penyes blanenques està previst que properament es tornin a trobar en una altra ocasió d’agermanament entre seguidors d’equips de primera divisió. Serà amb motiu de la presentació oficial de la Penya del Girona FC que presideix Antonio Meléndez, i que té la seu a la Cafeteria FADA.
Data de realització: 08/26/2017 | Data de la darrera actualització: 08/26/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300