Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quimi Portet captiva al públic de Les Nits de Marimurtra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/28/2017 12:19:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Quimi Portet captiva al públic de Les Nits de Marimurtra

El carismàtic artista va desplegar el seu repertori en una màgica sessió. El cicle es tancarà divendres vinent, 1 de setembre, amb la cantant Susanna del Saz i el seu tribut a Julio Iglesias

L’emblemàtic Templet de Linné va allotjar dissabte passat una nova vetllada del cicle de concerts de Les Nits de Marimurtra, en aquesta ocasió amb el carismàtic artista Quimi Portet. L’exmembre d’El último de la fila va oferir una actuació que va tenir dues principals característiques. D’una banda, va fer un repàs dels principals temes inclosos als seus 10 discs en solitari, com ara Sunny day, Daisy, Ós bipolar, La música dels astres, Dones nues o Paisatge sense anxova.


Actuació de Quimi Portet a "Les Nits de Marimurtra"
Aquest darrer tema va ser el què precisament va encetar el concert, on tampoc no va faltar la seva peça més emblemàtica i coneguda: La rambla. D’altra banda, Quimi Portet va desplegar a l’escenari la seva capacitat de connexió amb el públic a través de les seves ja conegudes presentacions, comentaris enginyosos i jocs de llenguatge sorprenents i subtils. Les prop de 200 persones que van omplir l’auditori de Les Nits de Marimurtra van gaudir d’un gran concert, inoblidable des de tants punts de vista.

El festival de música que s’allotja durant tot el mes d’agost al Jardí Botànic Marimurtra es tancarà enguany una setmana més tard del què estava previst. Això és perquè el proper divendres 1 de setembre tindrà lloc la darrera sessió que en principi s’havia previst pel passat 18 d’agost. La Fundació Carl Faust, promotora de Les Nits de Marimurtra, va decidir posposar l’actuació a causa dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.


La cantant Susana del Saz, que ha format part del cicle de concerts des que es va posar en marxa fa 12 anys, serà l’encarregada de tancar l’edició del 2017 amb el seu tribut a Julio Iglesias. Les poques entrades que encara estan disponibles per poder assistir-hi es podran adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimutra, a les floristeries de La Càmelia de Blanes, Lloret i Malgrat, així com al web www.nitsmarimurtra.cat.


Data de realització: 08/28/2017 | Data de la darrera actualització: 08/28/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300