Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació Country Blanes celebra el 7è aniversari amb una Ballada Arran de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2017 08:05:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació Country Blanes celebra el 7è aniversari amb una Ballada Arran de Mar

L’entitat, que actualment compta amb un centenar de socis, va celebrar un sopar de germanor i després una intensa sessió de ball amb 50 peces de música country

La Plaça dels Països Catalans va allotjar la nit d’aquest passat dissabte una Ballada Arran de Mar amb motiu del 7è aniversari de l’entitat organitzadora, l’Associació Country Blanes, que va tenir dues parts prou diferenciades. En primer lloc es va fer un sopar de germanor on els ingredients de l’àpat els van aportar principalment els seus participants.


Sopar de Germanor 7è aniversari Associació Country Blanes
La segona part va ser la més activa, amb una intensa sessió de ball que va servir per fer tot un repàs als diferents estils de ball de la música country. Com sol ser habitual en tots els esdeveniments que organitza l’Associació Country Blanes, es van ballar un bon grapat de peces, un total de 50, entre les quals se n’incloïen de prou conegudes pel públic profà.

Així, va sonar des de Sweet Home Alabama fins a All Night Long, passant per Better Togheter o Have You Ever Seen The Rain, la cançó que va popularitzar a la dècada dels anys 70 el conegut grup Creedence Clearwater Revival. També és molt habitual que resulti gairebé impossible assistir com espectador als esdeveniments d’aquesta entitat sense que els peus se’n vagin sols seguint el ritme que s’encomana ràpid, com també el bon rotllo i el bon ambient que els presideix.


Malgrat es tractava del 7è aniversari, val a dir que aquests set anys sumen els què l’identifiquen com entitat constituïda, però la majoria dels seus membres ja ballen plegats des de fa 17 anys. Actualment hi ha un centenar de socis i sòcies, que durant l’estiu multipliquen les seves actuacions al territori. Aquest 2017 hauran fet més de 50 ballades populars només durant l’estiu, l’època més prolífica.

Principalment han participat a les Festes Majors de diverses localitats del Maresme, però també tenen cites setmanals fixes. Cada dimarts actuen a un xiringuito de platja de Pineda de Mar, tots els dimecres a una sala de festes d’Arenys, i els divendres al Càmping S’Abanell de Blanes. Per últim, el què ja tenen fixe durant tot l’any són les ballades dominicals un cop al mes al Casal La Cooperativa.
Data de realització: 08/30/2017 | Data de la darrera actualització: 08/30/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300