Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra el 2 de setembre una Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2017 01:11:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes celebra el 2 de setembre una Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes

S’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans, i inclourà la participació de 10 cerveseres artesanes, 5 restaurants de Blanes, música en viu, animació i infantil i tastos guiats

Un dels atractius amb què compta Blanes és la seva riquesa gastronòmica, amb un variat repertori de productes de proximitat, dels anomenats kilómetre zero capaços de satisfer un ample ventall de gustos. Tot això completat amb una oferta d’establiments de restauració que també competeixen en qualitat i excepcionalitat culinària, on es poden degustar els fruits de la terra i de la mar blanencs.


Plaça dels Països Catalans, on tindrà lloc la Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes
Un altre dels punts forts de la vila on comença la Costa Brava és la seva vocació envers el turisme familiar. De fet, Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir la certificació com a Destinació de Turisme Familiar l’any 2007. Deu anys més tard, aquest punt qualitatiu s’ha consolidat abastament a través dels establiments i serveis especialitzats amb què compta el municipi, així com amb l’organització d’esdeveniments aptes per aquest públic on es pot participar al llarg de tot l’any.

Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes

Amb l’objectiu de sumar totes dues sinèrgies, l’Ajuntament de Blanes conjuntament amb al Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural organitzen la primera Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes, que tindrà lloc dissabte vinent, 2 de setembre. La mostra s’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans, un nou espai situat arran de mar, just al costat d’una de les entrades del municipi, el Passeig de Catalunya que enllaça amb l’Avinguda d’Europa i, al seu temps, amb les tres principals carreteres d’accés a la vila.

La Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes començarà a les 11 del matí, i s’allargarà fins a la 1 de la matinada. Al llarg d’aquest espai de temps hi haurà la possibilitat de degustar cerveses artesanes, així com les temptacions gastronòmiques que elaboraran els establiments de restauració del municipi.


Tot plegat es complementarà amb diverses activitats d’entreteniment. Així, s’han programat tres actuacions musicals: a 2/4 d’1 del migdia amb B Sides; a les 8 del vespre els Contrapunt; i a les 10 de la nit Fulcanell. D’altra banda, a les 6 de la tardà serà el torn d’un espectacle infantil a càrrec de Manel Articulat. Les actuacions s’allotjaran a l’escenari del recinte, i mentre no n’hi hagi s’oferirà música ambient.

Cerveses locals i d’arreu de Catalunya

De les 10 empreses que participen a la Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes, quatre són de comarques gironines. D’aquestes quatre, dues són de Blanes –Marina i Popaire-, i les altres dues de Vidreres i Ripoll: La Selvaseria i La Calavera, de Vidreres i Ripoll, respectivament. La resta de cerveses artesanes arribaran a Blanes procedents d’un ample ventall de poblacions repartides arreu del territori de Catalunya: Cornèlia (Cornellà de Llobregat), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Hope (Sant Sadurní d’Anoia), La Vella Caravana (Menàrguens), Lo Vilot (Almacelles), i Les Clandestines (Montferri).


Pel que fa als restaurants que oferiran una mostra dels seus plats, tots cinc són de Blanes: El Cafè del Mar, Melangies, Sa Creperia, La Balma i Damajuana. Per últim, val a dir que durant la tarda hi haurà dos tastos guiats. A les 5 de la tarda es farà amb cinc de les empreses participants, i a les 7 de la tarda amb les altres cinc restants que també participen a la mostra.Data de realització: 08/30/2017 | Data de la darrera actualització: 08/30/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300