Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 48è Trofeu Blanda de Pesca 2on Memorial Bernat Illas captura prop de 200 peces amb 57 participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/31/2017 01:10:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El 48è Trofeu Blanda de Pesca 2on Memorial Bernat Illas captura prop de 200 peces amb 57 participants

El concurs organitzat per l’Associació de Pesca Esportiva Nostra Senyora del Vilar ha proclamat guanyador absolut Esteban Margarit, de Viladecans, que va sumar 3’682 quilos de peix

Una de les reivindicacions més sentides de Blanes són les seves arrels mariners, un caràcter que es traspua a través de diversos esdeveniments que tenen lloc al llarg de tot l’any i durant l’estiu en especial. Un dels més longeus va tenir lloc el passat cap de setmana: el 48è Trofeu Blanda de Pesca, que es va encetar a les 9 de la nit del dissabte i va finalitzar a les 2 de la matinada del diumenge.


48è Trofeu Blanda de Pesca
L’organitzava l’Associació de Pesca Esportiva Nostra Senyora del Vilar, que per segon any consecutiu ha dedicat el trofeu a qui va ser president de l’entitat esportiva durant molts anys, Bernat Illas. El concurs ha aplegat enguany 57 participants, majoritàriament homes, així com tres dones i tres nens, que també van competir durant cinc hores per capturar les millores peces.

Esteban Margarit, de Viladecans, guanyador absolut

Sumant tota la pesca que es va aconseguir en el trofeu, es van capturar prop de 200 peces, de les quals la millor va ser la que precisament va pescar el guanyador absolut del concurs, Esteban Margarit, de Viladecans. El primer classificat va sumar 3’682 quilos a través de 7 peces, de les quals una d’elles pesava 1’823 quilos, la més gran de totes.


En segona posició es va situar David Martínez, que va pescar 15 peces de 1’814 quilos de pes, i en la tercera plaça Fran Sosa, qui va sumar 1’697 quilos de pes al capturar 9 peces, una de les quals amb un pes de 962 grans. El concursant blanenc més ben classificat va ser Ivan Azorin, amb 616 grams sumats amb la pesca de 4 peces.

Per la seva banda en la categoria de dones Marta Monistrol, de Sabadell, va capturar 3 peces que sumaven 261 grams, i en infantils Víctor Mestres, de Barcelona, va pescar 4 peces que sumaven 485 grams. La major part de participants han estat enguany de Blanes, mentre que la resta de concursants procedien de Viladecans, Palafrugell, Palafolls, Barcelona, Calella, Tordera, Granollers, Sabadell, Llavaneres, Castelldefels, Lloret de Mar, etc...


Els participants es van aplegar al llarg de la platja central de Blanes, així com a les dels passejos de la Marina i S’Abanell. A quarts de tres de la matinada es va fer el lliurament de premis on, a més a més dels tres primers classificats, també es van guardonar del 4rt fins al 25è classificats, així com un trofeu a la primera dona classificada i premis per a tots els infants. Per últim, cal tenir en compte que en aquest concurs també es guardona a qui aconsegueix capturar el peix més gros, que rep un premi especial.
Data de realització: 08/31/2017 | Data de la darrera actualització: 08/31/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300