Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El bon temps omple de públic la Fira de Sabors Catalans al Passeig de Mar la vigília de la Diada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/10/2017 02:32:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

11Setembre2013El bon temps omple de públic la Fira de Sabors Catalans al Passeig de Mar la vigília de la Diada

L’11 de Setembre les parades i les atraccions infantils gratuïtes es traslladaran al Passeig de Dintre, ja que el Passeig de Mar estarà ocupat pel mercat de teixits que es fa tots els dilluns

El bon temps que està presidint la jornada d’aquest diumenge ha fet que avui al matí les parades de la fira de Sabors Catalans s’hagin omplert de gom a gom de públic. Si bé al llarg del dissabte ja van ser força les persones que s’hi van acostar malgrat que la pluja va estar fent acte de presència de manera intermitent, avui diumenge l’anar i venir de gent ha estat constant.


La Fira de Sabors Catalans, diumenge al matí
Blanencs i visitants s’han passejat entre la vintena de parades que hi ha amb productes gastronòmics de la terra i articles d’artesania. Les parades estan ambientades amb elements propis de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, i s’hi pot trobar des de formatges, embotits i entreteniments gastronòmics de tota mena –dolços i salats- fins a roba, bijuteria, articles de regal i de bellesa confeccionats amb ingredients naturals.


Demà dilluns, coincidint amb la Diada, les parades de la Fira Sabors Catalans es traslladaran al Passeig de Dintre. Això és perquè el Passeig de Mar estarà ocupat com és habitual pel Mercat dels Teixits que es fa a Blanes tots els dilluns al matí, i seria logísticament impossible fer conviure totes dues activitats sense que passejar-s’hi resultés incòmode i logísticament molt difícil de compaginar.

Atraccions Infantils gratuïtes i actuacions

També es traslladaran al Passeig de Dintre les Atraccions Infantils gratuïtes que durant tot el cap de setmana s’han pogut gaudir al Passeig de Mar: avui diumenge tot el dia, i dissabte quan la pluja ho va permetre. Es tracta de tres entreteniments adreçats especialment als més petits, i val a dir que pujar-s’hi és completament de franc.


Atraccions Infantils al recinte de la Fira de Sabors Catalans
Així, hi ha un vaixell de grans dimensions com els dels antics corsaris que es balanceja a munt i a vall impulsat per la força d’un monitoratge, un carroussel de petites dimensions que fa especialment les delícies dels menuts, i un parc de ponis accionats amb la força que imprimeixen els nens i nenes que hi pugen. Els jocs gegants tradicionals de fusta gratuïts són a càrrec de Gil Ratataplam, i igualment hi ha atraccions ecològiques per a la mainada.


També forma part del recinte de la Fira Sabors Catalans l’escenari del Banc dels Músics, que el vespre d’avui diumenge allotjarà un Recital d’Havaneres a càrrec del grup La Vella Lola a 2/4 de 8, mentre que a les 9 del vespre serà el torn del grup de rock català Pokers. En canvi, l’actuació prevista dissabte a la nit amb el conegut cantant Roger Argemí es va haver de suspendre a causa de la pluja, després que l’anterior concert amb el grup El Toll es va oferir de manera itinerant entre les parades enlloc d’allotjar-se a l’escenari.

Audició de Sardanes i Marxa de Torxes aquest diumenge

La jornada d’aquest diumenge, vigília de la Diada, també inclourà una audició de sardanes amb la Cobla de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, i tindrà lloc a les 7 de la tarda al Passeig de Mar, darrera el Monument a Joaquim Ruyra. D’altra banda, avui a la nit hi haurà la 12a Marxa de Torxes per la Independència, que s’encetarà a partir de les 10 de la nit. Davant l’edifici de l’Ajuntament amb el repartiment de les torxes i la posterior encesa.


Marxa de Torxes 2016
A 2/3 d’11 començarà la marxa pels carrers del centre de la vila fins arribar al Passeig Cortils i Vieta, sobre de l’entrada del pàrking soterrat, on tindrà lloc la lectura del manifest i l’encesa d’espelmes, seguida per l’ofrena floral davant el Monument a Lluís Companys. Finalment, l’activitat culminarà a les 12 de la mitjanit amb la hissada de l’estelada al cim de la Roca de Sa Palomera.Data de realització: 09/10/2017 | Data de la darrera actualització: 09/10/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300