Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Esbart Joaquim Ruyra celebra la Diada a Shanghai amb les Campiones del Món de Patinatge, el CPA Olot


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/11/2017 06:16:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Esbart Joaquim RuyraL’Esbart Joaquim Ruyra celebra la Diada a Shanghai amb les Campiones del Món de Patinatge, el CPA Olot

L’entitat cultural blanenca és aquests dies a la ciutat xinesa participant al 28è Festival de Turisme de Shanghai, un destacat esdeveniment que mou nou milions d’espectadors

Aquest any els membres de l’Esbart Joaquim Ruyra hauran viscut una Diada Nacional de Catalunya més especial que mai. No tan sols perquè es troben actualment molt lluny de casa, a Shanghai, sinó perquè han pogut celebrar l’11 de setembre amb una altra entitat que aquests dies també ha actuat d’ambaixadora catalana a Xina.


L'Esbart Joaquim Ruyra i les noies del CPA Olot
Es tracta de les noies del Club Patinatge Artístic Olot, que han continuat fent història un any més proclamant-se per onzena vegada campiones del món. Ho han fet en la primera edició dels World Roller Games de Nanjing, després que amb anterioritat ja havien aconseguit per dotzena vegada repetir com a Campiones d’Europa. Les olotines van ser l’equip més ben puntuat dels grups grans de la modalitat xou amb la coreografia Sóc innocent.


Participació de l'ESbarat Joaquim Ruyra al 28è Shanghai Tourism Festival
L’expedició blanenca va marxar dimecres de la setmana passada en direcció a Xina per participar al 28è Festival de Turisme de Shanghai, que aplega participants d’arreu del món. L’esbart ha actuat acompanyat pels músics de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, i es tractava de la primera vegada que representants de Catalunya participaven en el prestigiat festival que mou cada any uns nou milions d’espectadors.


Aquest passat diumenge, la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, l’Esbart Joaquim Ruyra i la Cobla Catalana dels Sons Essencials van protagonitzar un altre esdeveniment força especial a Xina. Es tracta de la trobada que van mantenir amb els membres del Casal Català de Xangai, amb qui van celebrar un dinar de germanor, i aquí van oferir una breu actuació.Data de realització: 09/11/2017 | Data de la darrera actualització: 09/11/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300