Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora amb dues entitats socials de Blanes: Mifas i la Fundació Aspronis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/14/2017 01:21:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOL’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora amb dues entitats socials de Blanes: Mifas i la Fundació Aspronis

L’entitat ha donat 5.500 €, la quantitat màxima que estava prevista per col·laborar amb la 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, malgrat finalment es va suspendre en senyal de dol

La Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat avui al matí el lliurament d’una col·laboració econòmica que ha fet enguany l’Obra Social ‘la Caixa’ a dues associacions de caire social del municipi de la Costa Brava: Mifas i la Fundació Aspronis. L’entitat financera s’havia compromès a donar suport social a la 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que s’havia de celebrar el passat dissabte 19 d’agost.


Foto de grup dels participants en l'acte
Tot i que finalment es va suspendre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils, l’Obra Social ‘la Caixa’ ha volgut mantenir el seu compromís, i ha lliurat a les dues entitats socials de Blanes sengles talons que sumen la quantitat econòmica màxima que estava previst. Igual que ja es va acordar i dur a terme l’any passat, es tractava d’aportar 1 € per cada inscrit a la caminada, uns diners que es destinarien a finalitats solidàries.

Com que la quantitat màxima d’inscrits estava fixada en les 5.500 persones, ‘la Caixa’ ha lliurat aquesta mateixa quantitat en euros dividida en dues parts, que han rebut els representants de la Fundació Aspronis i Mifas, és a dir: 2.750 € cadascun d’ells. L’acte l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle.


També han assistit els regidors d’Esports i Acció Social, Joel Comas i Mario Ros respectivament, així com el director de l’Àrea de Negoci de la Selva marítima, Tomàs Xavier Subirà, i el director de l’oficina del Carrer Muralla de Blanes, Marc Reixach. Per la seva banda, en representació de les dues entitats solidàries que han rebut les aportacions econòmiques han participat Maria Dolors Oms, presidenta de la Fundació Aspronis; i Julio Merino, president de MIFAS.

MIFAS i Aspronis, dues entitats lligades a Blanes

Durant l’acte l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha agraït el gest solidari que ha tingut l’entitat financera envers la població, un agraïment al qual també s’hi han sumat els representants de les dues entitats solidàries. En aquest sentit, Julio Merino i Maria Dolors Oms han avançat que es tracta d’uns diners molt ben rebuts, i que es destinaran als serveis d’atenció que ofereixen en els seus respectius àmbits.


Julio Merino (MIFAS) i Ma Dolors Oms (Fundació Aspronis)
Aspronis és una fundació sense ànim de lucre creada fa prop de 50 anys que treballa per generar iniciatives, suports i serveis perquè principalment les persones amb discapacitats intel·lectuals i els seus entorns familiars gaudeixin d’unes condicions òptimes de qualitat de vida i igualtat. Per la seva banda, MIFAS –Minusvàlids Físics Associats-, també és una entitat sense afany de lucre que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona, i es va crear fa gairebé 40 anys. L’àmbit d’actuació tant d’Aspronis com de Mifas no es circumscriu tan sols a Blanes, sinó que abasten poblacions de l’entorn tant de la Selva com de l’Alt Maresme.

Tant aquest 2017 com l’any passat, quan es va fer aquesta col·laboració per primera vegada, el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de triar les entitats a qui es destinaria la quantitat econòmica que s’havia compromès a lliurar l’Obra Social ‘la Caixa’. L’any 2016 es van lliurar els mateixos 5.500 € repartits entre Càritas Interparroquial i El Bon Samarità, dues entitats que donen servei a persones amb risc d’exclusió social que viuen al municipi, així com d’atendre les seves necessitats més bàsiques.Data de realització: 09/14/2017 | Data de la darrera actualització: 09/14/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300