Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els veïns de Mas Enlaire organitzen el ‘Petit Mercat de les Delícies’ per dinamitzar aquest barri de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/27/2017 10:10:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els veïns de Mas Enlaire organitzen el ‘Petit Mercat de les Delícies’ per dinamitzar aquest barri de Blanes

Durant tota la jornada del divendres 29 i la tarda del dissabte 30 de setembre s’instal·laran diverses parades per degustar una exquisida varietat gastronòmica al lateral de l’edifici del mercat

Aquest proper cap de setmana el barri de Mas Enlaire de Blanes allotjarà una nova activitat que s’espera que arribi per consolidar-se i repetir noves edicions els propers anys. Es tracta d’’El Petit Mercat de les Delícies’, que s’instal·larà al lateral de l’edifici del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire el divendres 29 i el dissabte 30 de setembre.


Mercat de Mas Enlaire
L’organitza l’Associació de Veïns de Mas Enlaire amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, i amb el suport del col·lectiu ‘Artesans d’Arreu’, que promou activitats de caire gastronòmic arreu del país. En el cas de Blanes el format serà un mercat on els visitants podran degustar una exquisida varietat gastronòmica de sabors i olors, i que inclouran una mostra de productes autòctons catalans per complaure un ample ventall de gustos.


Lateral on s'instal·larà el 'Petit Mercat de les Delícies'
El mercat temàtic estarà en funcionament el divendres 29 de setembre durant tot el dia: de 10 a 14 h i de 17 a 20’30 h; i el dissabte dia 30 al matí: de 10 a 14 h. Les parades estaran situades en un dels laterals de l’edifici del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, més concretament, en el costat que dóna a la Rambla Joaquim Ruyra, on antigament s’instal·laven les parades del Mercat dels Teixits del dilluns al matí.

Des de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire s’ha destacat que l’objectiu a l’hora d’organitzar aquest esdeveniment gastronòmic és seguir contribuint a la dinamització d’aquest barri, obrint les seves portes a tot el municipi. Aquesta iniciativa se suma a les que durant els darrers anys ja ha impulsat aquest veïnat, com per exemple la Fira d’Antiguitats, que en cada nova edició constitueix un èxit de participació.


Després de la bona acollida amb què ja compta aquesta fira, el desig de l’entitat veïnal és que tant vilatans com visitants gaudeixin d’aquesta nova iniciativa. En aquest mateix sentit, durant els darrers mesos va estar organitzant un cicle de xerrades sobre temes de salut comptant amb la col·laboració de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes, i tot just aquesta setmana n’ha encetat un altre sobre la ‘Vida en Parella’ que es farà un cop al mes i finalitzarà al novembre.


Data de realització: 09/27/2017 | Data de la darrera actualització: 09/27/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300