Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes oferirà sis espectacles infantils en la nova programació que comença el diumenge 1 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/28/2017 12:45:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles Blanes oferirà sis espectacles infantils en la nova programació que comença el diumenge 1 d’octubre

La primera actuació anirà a càrrec de la ‘Companyia del Nyiguit’, que presenta ‘Canta’m un conte’, música i contes de la mà de dos peculiars personatges

A partir de diumenge vinent, 1 d’octubre, l’agrupació Rialles Blanes encetarà la programació d’Octubre-Desembre, que inclourà sis espectacles fins que s’acabi aquest any 2017, i que s’allotjaran al Teatre de Blanes. L’actuació que obrirà la nova aquest proper cap de setmana anirà a càrrec de la ‘Companyia del Nyiguit’, que presenta ‘Canta’m un conte’, amb música i contes per complaure tant la mainada com els acompanyants que assisteixin al Teatre.


David Anguera i Xuel Díaz, protagonistes de '"Canta'm un Conte"
El què plantegen Xuel Díaz i David Anguera, actors i músics de ‘Canta’m un conte’, és una manera molt diferent i molt més amena d’encarar un contacontes ad hoc. I és que en realitat és un ‘cantacontes’, ja que cadascun dels tres contes que passaran per l’escenari seran en realitat un petit musical amb fils argumentals propis.


De la mà de dos peculiars personatges encarnats per Xuel i David, el públic sentirà una música original composada expressament per a la ocasió. S’oferiran tres contes: El Patufet, Les set cabretes i el llop, i La rateta que escombrava l’escaleta, tots uns clàssics que han agradat diverses generacions. L’espectacle començarà diumenge vinent 1 d’octubre, com és habitual, a 2/4 de 6 de la tarda.

Nova programació amb sis espectacles

El nou cartell del darrer trimestre del 2017 inclou un total de sis espectacles. Així, després del què inaugurarà temporada l’1 d’octubre, durant aquest proper mes n’hi haurà dos més encara. El dia 15 Jordi del Rio protagonitza ‘Menuda Comèdia’, a l’entorn de la història d’un teatre, i el dia 29 ‘El Replà Produccions’ presentarà ‘Ai Rateta, Rateta’, teatre musical a l’entorn del clàssic conte.


'Menuda Comèdia', el 15 d'octubre al Teatre de Blanes
El 12 de novembre serà el torn de ‘Contes 1.0’, de la companyia ‘Teatre a la Fuga’, que va ser escollit Premi del Públic al millor espectacle en la Mostra d’Igualada 2017. Es tracta d’una acció teatral protagonitzada per en Manel, un adolescent enfadat amb el món mundial a qui li passaran coses extraordinàries. Després d’aquesta actuació, la següent al programa tindrà lloc el 26 de novembre, amb ‘Fades i Bruixes: Quin Espectacle!’, a càrrec del membres del Grup Rialles.

Per últim, la programació d’aquest darrer trimestre es tancarà amb un espectacle directament relacionat amb les festes nadalenques. El 10 de desembre s’oferirà ‘Fem un pessebre’, a càrrec de ‘País de Xauxa’, amb contes i cançons. Els sis espectacles de Rialles començaran a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, a un preu de 6 € cada representació.


'Fem un pessebre', a càrrec de 'País de Xauxa', el 10 de desembre
Amb tot, cal recordar diversos descomptes i bonificacions que també hi ha per assistir als espectacles de Rialles: per la compra de tiquets per a 3 funcions hi ha un descompte del 10%, i també hi ha un altre paquet especial de 6 espectacles al preu de 30%. La compra anticipada es pot fer a la taquilla del Teatre de Blanes els dijous i divendres de la mateixa setmana en què hagi de tenir lloc l’actuació, de 17’30 a 19’30 h, així com una hora abans de l’espectacle, a partir de 2/4 de 5 de la tarda.

Una darrera opció és reservar entrades per correu a blanes@rialles-catallunya.cat, o bé comprar-les on-line al web del Teatre de la Costa Brava Sud: www.teatredelacostabravasud.cat.Data de realització: 09/28/2017 | Data de la darrera actualització: 09/28/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300