Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes decreta serveis mínims davant la vaga general convocada per dimarts 3 d’Octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2017 04:57:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

imatgeL’Ajuntament de Blanes decreta serveis mínims davant la vaga general convocada per dimarts 3 d’Octubre

Hi haurà serveis mínims d’atenció ciutadana i serveis bàsics que afecta tan sols a quatre treballadors, mentre que la Policia Local, tal com disposa la llei, no pot adherir-s’hi

Aquest migdia el Departament de Recursos Humans ha enviat un comunicat tots els treballadors i treballadores municipals per correu electrònic on s’adjuntava el decret d’alcaldia que estableix els serveis mínims per la convocatòria d’aturada d’aquest proper dimarts 3 d’octubre. D’aquesta manera, queda explícita l’adhesió de l’Ajuntament de Blanes a la vaga general convocada per demà a Catalunya com a resposta a la vulneració de drets i llibertats viscuda durant la jornada electoral del Referèndum d’aquest passat diumenge.


El decret signat per l’alcalde, Miquel Lupiáñez, estableix que hi haurà serveis mínims d’atenció als ciutadans en l’administració i serveis bàsics, de manera que tan sols afecta a quatre treballadors i treballadores, un per a cadascun dels següents departaments: Recursos Tecnològics (Informàtica), Registre d’Entrada de Documents (Oficina d’Atenció Ciutadana, AMIC), Serveis Municipals (Brigades d’Operaris) i Protecció Civil. En canvi els efectius de la Policia Local, tal com disposa la llei, no poden adherir-se a la convocatòria.

Per la seva banda, el CSIF, sindicat que representa la major part de la plantilla municipal al consistori blanenc, també ha emès un comunicat on es remarca que la convocatòria de vaga del 3 d’octubre transcendeix l’àmbit de les reivindicacions sindicals i laborals. Per això, considera que la decisió de recolzar-la o no correspon a decisions individuals de cada treballador i, com no podia ser d’una altra manera, respecten la decisió individual de participar-hi o no.


El CSIF també aprofita el comunicat per lamentar els successos que es van produir diumenge passat arreu de Catalunya i traslladen la seva solidaritat envers totes les persones que van resultar ferides, algunes d’elles de gravetat. Durant les darreres hores diverses empreses i establiments de Blanes també estan donant a conèixer la seva adhesió a la vaga del 3 d’octubre, principalment a través de les xarxes socials i cartells.Data de realització: 10/02/2017 | Data de la darrera actualització: 10/03/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300