Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes fa una declaració institucional per l’anunci d’ERC i el PDeCAT d’abandonar el govern local


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2017 01:51:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde de Blanes fa una declaració institucional per l’anunci d’ERC i el PDeCAT d’abandonar el govern local

Miquel Lupiáñez remarca que està garantit el funcionament dels serveis municipals, i s’adreça a la resta de forces polítiques per obrir un diàleg i presentar propostes

Aquest dijous al matí, l’endemà que els dos socis de govern del PSC a l’Ajuntament de Blanes -ERC i PDeCAT- van anunciar que abandonaven l’equip de govern, l’alcalde, Miquel Lupiáñez, ha fet aquesta declaració institucional :

Davant l’anunci dels grups municipals d’ERC i PDeCAT d’abandonar l’equip de govern faig la següent declaració:

Vull que els blanencs i blanenques estiguin tranquils: el nostre compromís amb el municipi continua ferm i seguirem treballant per garantir els eixos d’actuació inclosos al Pla de Govern Municipal 2015-2019 presentat el juny de 2016.

Més concretament, vull que quedi clar que garantirem el funcionament i la qualitat dels serveis públics municipals i d’atenció a les persones que caracteritzen la nostra societat del Benestar.
Que treballarem per concloure els projectes ja iniciats, i que ho continuarem fent per encetar-ne de nous. També us recordo que els treballadors i treballadores d’aquest ajuntament continuen i continuaran al vostre servei.

D’altra banda, s’ha de ser realista. Ara mateix l’impuls a les polítiques públiques municipals incloses al Pla de Govern queden compromeses per la situació en minoria.

Per tant, el meu compromís ferm de continuar treballant per Blanes i pels blanencs i blanenques ha de ser compatible amb la recerca d’alternatives. Entenc que els regidors i regidores de tots els grups municipals estem obligats a obrir un diàleg i presentar propostes per garantir la correcta governabilitat del municipi.

És per això que també treballaré, i demano a la resta de grups que facin el mateix, per formular una proposta de governabilitat del municipi que garanteixi l’estabilitat de l’acció de govern d’aquí a les properes eleccions municipals.

Una forta abraçada,

Miquel Lupiáñez Zapata
Alcalde de Blanes
Data de realització: 10/05/2017 | Data de la darrera actualització: 10/05/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300