Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CDR Blanes celebra activitats festives i una assemblea oberta al Passeig de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2017 11:14:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CDR Blanes celebra activitats festives i una assemblea oberta al Passeig de Mar

Durant la trobada es va decidir organitzar el seguiment en directe de la compareixença que farà el proper dimarts el president de la Generalitat, al Casal La Cooperativa

La tarda d’aquest passat dissabte les diferents entitats i particulars que formen part del CDR Blanes, el Comitè de Defensa de la República, van organitzar diverses activitats que van tenir lloc al Banc dels Músics, al Passeig de Mar. La jornada es va encetar a les 5 de la tarda i es va tancar a quarts de 10 de la nit, en una trobada eminentment festiva i informativa.


Van haver entreteniments per a totes les edats, però principalment per a la mainada, que durant tota la tarda i fins quarts de 8 de la nit va poder participar en diverses propostes. Així, hi havia jocs tradicionals distribuïts en l’espai del Passeig de Mar, on petits i grans provaven de fer anar enginys i artilugis prou coneguts pels qui habitualment assisteixen a aquestes activitats.


També van poder dibuixar i participar tallers, d’arts plàstiques, i a partir de les 6 de la tarda berenar a base de xocolata desfeta. Per la seva banda la gent gran, que també va aprofitar per escalfar-se amb la xocolatada, va participar en un taller de pancartes, així com en una taula informativa i assemblea oberta que va tenir lloc allí mateix, en una vetllada que es va tancar amb un concert acústic a càrrec de ‘Sumole’.


Durant l’assemblea oberta els participants van decidir organitzar el seguiment en directe de la compareixença que farà el proper dimarts el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a partir de les 6 de la tarda. Es farà al Casal La Cooperativa, on també es va convocar tothom qui va voler diumenge passat per seguir l’evolució de la jornada de l’1 d’octubre a partir del tancament dels col·legis electorals.Data de realització: 10/08/2017 | Data de la darrera actualització: 10/08/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300