Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El FC Barcelona guanya l’Eurockey Cup U17 per primer cop en una emocionant final a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2017 07:47:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El FC Barcelona guanya l’Eurockey Cup U17 per primer cop en una emocionant final a la Ciutat Esportiva Blanes

Els blaugrana s’han imposat a l’equip italià del Follonica Hockey per 3-6, mentre que l’FC Porto s’ha classificat tercer al vèncer l’Sporting CP per 2-5

La Ciutat Esportiva ha estat l’escenari on avui al migdia el FC Barcelona ha aixecat el títol de l’Eurockey Cup U17 per primera vegada a la seva història. L’equip blaugrana ho ha aconseguit després de superar per 3 gols a 6 l’actual campió italià, el Follonica Hockey en la gran final que ha culminat quatre dies d’intensa activitat, amb el millor hoquei europeu del sub-17 aplegat en aquest campionat.


Final FC Barcelona-Follonica Hockey
Fotografies: Marzia Cattini
La jornada s’ha encetat avui diumenge amb el partit per dirimir les altres dues primeres places del campionat. En aquest sentit, l’equip portuguès de l’FC Porto ha tancat el podi de la competició situant-se en la tercera plaça després de guanyar l’Sporting CP al partit previ a la final per 2 gols a 5.

Classificació Final Eurockey CUP U-17

1r FC Barcelona
2n Follonica Hockey
3r FC Porto
4t Sporting CP
Benfica
Noia Freixenet
ICG Software Lleida
Corregio
SCRA Saint Omer
10è SPRS Ploufragan
11è Oviedo Booling
12è ASM Pau
13è RSC Uttigen
14è Grimsby
15è Cronenberg
16è Chemnitz


En la cerimònia d’entrega de trofeus, l’organització del campionat també ha premiat els cinc millors jugadors: el porter Almerich (FC Barcelona), així com els jugadors Andrés Castaño (FC Porto), Gustavo Pato (Sporting CP), Francesco Banini (Follonica Hockey) i Jordi Mateos (FC Barcelona). L’Eurockey Cup és un torneig d’hoquei sobre patins per a juvenils que va néixer l’any 2012 de la mà de MIC Sports amb la intenció d’aplegar els 16 millors clubs d’Europa. La Ciutat Esportiva Blanes ja ha acollit durant quatre edicions consecutives el campionat en la categoria U-17, mentre que Vilanova i la Geltrú allotja la categoria U-19.
Data de realització: 10/08/2017 | Data de la darrera actualització: 10/08/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300