Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 20.000 persones visiten el ‘Blanes Motor Days 2K 17’, el 15è Tuning Festival Internacional


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/09/2017 12:21:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLProp de 20.000 persones visiten el ‘Blanes Motor Days 2K 17’, el 15è Tuning Festival Internacional

Des de l’organització s’ha fet una valoració positiva de les millores introduïdes enguany, amb nous al·licients que han ocupat durant tot el cap de setmana 40.000 m2

Blanes ha esdevingut durant tot el cap de setmana en la capital dels vehicles personalitzats i altres modalitats automobilístiques. Ho ha fet a través del ‘Blanes Motor Days 2K 17’, que s’ha fet per primera vegada en aquest nou format, hereu del ‘Tuning Festival Internacional’ que aquest 2017 compleix la seva 15a edició.


Un dels participants en el 'Blanes Motor Days 2K 17',
dissabte a la nit
Els organitzadors de l’esdeveniment, ‘+ Volumen Dreams Factory de Blanes’, que han comptat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i un bon grapat d’empreses i particulars, han calculat que al llarg de dissabte i diumenge els han visitat prop de 20.000 persones. El gruix més alt de participació es va donar aquest passat diumenge, així com la tarda-vespre de dissabte.

La principal novetat ha estat la considerable ampliació de l’espai on s’ha ubicat, amb 40.000 m2 situats a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, així com als camps de futbol d’Els Pins. Tot i que serà durant els propers dies que des de l’organització es farà una valoració més acurada, de moment el primer balanç és plenament positiu, no tan sols per l’augment del públic assistent, sinó sobretot per l’opinió positiva que han tingut dels participants en les diferents activitats.


Recinte 'Blanes Motor Days 2K 17', diumenge al migdia
Actualment, segons l’organització, és l’únic esdeveniment d’aquestes característiques que es fa arreu de Catalunya, consolidant plenament una iniciativa que a Blanes es va començar a fer a principis d’aquest mil·lenni, i que ben aviat va assolir projecció nacional i europea. En aquest sentit, han participat 515 vehicles procedents no tan sols de Catalunya i l’Estat espanyol.

Així, hi havia vehicles arribats des de Múrcia, Andalusia, Cantabria o Galícia, així com des d’Andorra i França. Molts dels automobilistes francesos van descobrir l’esdeveniment blanenc fa 11 anys i des de llavors se n’han fet habituals.

Principals novetats del ‘Blanes Motor Days 2K 17’

L’objectiu dels organitzadors ha estat poder donar cabuda a tots els estils del món de la personalització de l’automòbil i el món del motor. Entre les novetats, destacaven els dos circuits d’exhibició de la zona 4 x 4 a l’antic camp de terra de futbol, i d’slàlom per a cotxes clàssics a l’aparcament que hi ha just al seu costat. El més espectacular ha estat el de 4 x 4, que es va fornir amb un nivell de dificultat que han significat tot un repte per a més d’un conductor.

Les altres dues novetats han estat la zona gastronòmica amb 13 Food Trucks que incloïen sengles modalitats culinàries aptes per complaure tots els gustos –cuina mexicana, cubana, argentina, etc-, així com una Fira d’Atraccions. Completaven el recinte una àrea de vehicles americans i una secció de personalitzacions amb cotxes Tuning Stance, Vag MPower, JKM, KMD, Full Dip, Luxury Cars, etc.


La major part de vehicles participants han estacionat a l’esplanada del costat del pavelló. A tocar dels antics camps de futbol s’hi alçava un escenari cobert on s’han anat succeint diverses actuacions i esdeveniments, contribuint també a l’animació general que ha presidit l’ambient festiu que ha predominat en tot moment.

Pel que fa a activitats, dissabte a la tarda es va fer una rua amb diversos vehicles participants per carrers d’arreu del municipi, escortats per la Policia Local de Blanes. S’han fet concerts de rumba, master class de zumba, i diverses festes amenitzades per DJs. Diumenge es va oferir un concert de pop flamenc a càrrec del Club Luis Flores.

En l’àmbit de concursos i proves, se n’han fet d’il·luminació, de qualitat de so, de suspensió neumàtica ballarina, de limbo car, d’escapaments sorollosos en cotxes de benzina i diesel, qualitat d’àudio i instal·lació en maleters i altres modalitats. El ‘Blanes Motor Days 2K17’ va finalitzar el vespre d’aquest passat diumenge amb el lliurament de premis classificatoris en les diferents especialitzats concursades.


Fora d’aquest àmbit estrictament automobilístic, val a dir que també ha participat en l’esdeveniment l’entitat social blanenca ‘Kedem?’. Amb l’ajut de Manou Mesas, els nois i noies de ‘Kedem?’ han participat en un taller de grafitis en una carpa que formava part del recinte. L’objectiu de l’entitat és crear espais i activitats on els joves i adults amb algun tipus de disminució intel·lectual o física puguin compartir vivències personals.



Data de realització: 10/09/2017 | Data de la darrera actualització: 10/09/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300