Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concentració de rebuig als empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart davant l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/17/2017 12:38:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AUDIENCIA PUBLICAConcentració de rebuig als empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart davant l’Ajuntament de Blanes

Des del gabinet d’alcaldia del consistori blanenc s’ha convidat a tots els treballadors i treballadores a afegir-se a la protesta convocada per ANC i Òmnium Cultural

Gran quantitat de persones s’han concentrat aquest dimarts a les 12 del migdia davant la façana principal del consistori blanenc. A primera hora del matí el Gabinet d’Alcaldia ha enviat un correu a tots els treballadors i treballadores, així com als regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, convidant-los a participar en l’aturada de protesta als llocs de treball convocada dilluns a la nit per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.


Concentració de rebuig als empresonaments
dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural
Es tractava d’expressar el rebuig envers la decisió judicial d’empresonar els presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, dictada la nit d’aquest passat dilluns per la magistrada de l’Audiència Nacional. La concentració l’ha encapçalat l’alcalde, Miquel Lupiáñez, i l’han acompanyat diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com altres polítics, regidors i exregidors del consistori, entre ells l’excalcaldessa del municipi, Maria Dolors Oms.


També han recolzat la convocatòria un gran nombre de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Blanes, així com ciutadans que també s’han volgut afegir a la protesta. Val a dir que la nit d’aquest passat dilluns, quan es va conèixer la decisió d’empresonar Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, a Blanes es va poder sentir ostensiblement el so de les cassolades que, de manera espontània, que van estar sonant a diversos barris d’arreu de la població.

Suport a la manifestació de Barcelona

D’altra banda, des de Blanes s’estan organitzat sengles autocars per anar avui al vespre a Barcelona i afegir-se a la manifestació nacional amb espelmes convocada per la plataforma Crida a la Democràcia per reclamar la llibertat dels presos polítics.
Els autobusos sortiran a les 6 de la tarda des de la Plaça Catalunya.


La marxa que tindrà lloc a Barcelona està previst que comenci a les vuit del vespre a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i l’Avinguda Diagonal i s’allargarà fins la Plaça Francesc Macià. Als manifestants se’ls ha cridat a portar espelmes en senyal de protesta.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/17/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300