Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Agència de Salut Pública informa que el brot de legionel·losi ha afectat fins ara 12 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/18/2017 09:33:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Agència de Salut Pública informa que el brot de legionel·losi ha afectat fins ara 12 persones

D’aquestes dotze persones, quatre ja van rebre l’alta mèdica i set continuen hospitalitzades, cap d’elles de gravetat. Paral·lelament, continua la recollida i anàlisi de mostres

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) de la Generalitat ha actualitzat aquest dimecres la informació sobre el brot de legionel·losi detectat a Blanes fa uns dies. Fins ara ha afectat 12 persones, 8 homes i 4 dones, una de les quals va morir. Pel que fa a la resta d’afectats, d'entre 52 i 92 anys, quatre ja van rebre l’alta mèdica i set continuen hospitalitzats i, de moment, cap d’elles de gravetat.

Tots els casos tenen patologia de base o edat avançada, i viuen o han estat al municipi durant el període d’incubació. Els afectats van començar a presentar símptomes entre el 22 de setembre i el 14 d’octubre. En cinc dels casos s’ha pogut recollir mostra clínica per fer l’estudi molecular.

Paral·lelament continua en curs l’estudi ambiental per part de l’equip territorial de Protecció de la Salut per tal de delimitar possibles instal·lacions de risc a la zona i fer la inspecció, recollida i anàlisi de mostres i el tractament de les instal·lacions implicades. En aquest sentit, l’Ajuntament de Blanes continua col·laborant amb ASPCAT en tot el necessari.

Més informació sobre legionel·losi a Canal Salut: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/Legionellosi-00002
Data de realització: 10/18/2017 | Data de la darrera actualització: 10/18/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300